Gép tánc a lejátszóban: Todd Terje új zenéje izgalmas lett

A norvég diszkó ütemek királya új EP-vel jelentkezett, mely mögött reményeink szerint már egy új album előszele húzódik!

Még nem lehetünk benne biztosak, de már év elején is kaptunk olyan zenei momentumokat a norvág diszkó király Todd Terje-től, ami alapján remélhetjük, hogy hamarosan új albummal jelentkezik majd, mely már sorban a második lenne. 2014-ben jelentette meg első albumát, ami az It’s Album Time címmel került a köztudatba és óriási sikert aratott.

Most kaptunk tőle egy újabb EP megjelenést, melyen a Det Gylne Triangle norvég párossal közreműködve a Maskindans track zenei öröme ér el minket, melyet Erol Alkan angol producer is megremixelt egy saját formára.

Nem csak a zenék lettek jók, de a borító is egy különös, önfeledt, de ugyanakkor disztópikus állapotot tükröz a maga 1982-es synthwaves hangulatával, jelezve a track szintis zaját.

A „Maskindans” egyébként annyit jelent dán nyelven, mint „gép tánc”. Kellemesen gépies lett, de csak a maga pozitív felütéseivel és egyébként Todd Terje a Kolorádó Fesztivál csütörtöki napján valószínűleg élőben is lejátssza majd live fellépése keretén belül. Érdemes lesz meghallgatni Nagykovácsi erdős környezetében és addig hallgassuk meg az új dalokat itt: