A hatalmas zivatartól a nyári chillezésig – A hét top 5 cikke

Ezen a héten átéltünk egy kisebb fajta monszunt, de reméljük, hogy most már végre bekapcsolhatjuk a nyári üzemmódot, és élvezhetjük  napsütést és a meleget. Cikkeinkkel is erre készültünk, ti pedig nagy lelkesedéssel faltátok a sorainkat. Mutatjuk a hét 5 legolvasottabb cikkét!

6 dolog, ami a szervezeteddel történik, ha nem alszol eleget

Imádunk aludni (legszívesebben munka helyett is ezt tennénk), ezért utánanéztük, mivel tudjuk alátámasztani, hogy igenis jól tesszük, hogyha a reggeli ébresztőnk után hajlamosak vagyunk visszaaludni. Erre sajnos nem találtunk meggyőző érveket, de azt kiderítettük, hogy milyen negatív következményei lehetnek, ha nem alszunk eleget.

5 elhanyagolt hely, amire ráfér a felújítás

Imádjuk Budapestet, de lássuk be, van néhány eléggé lepukkant hely a városban. Ezekről is készítettünk egy listát, melyben azt is elárultuk, hogyan álmodnánk újjá ezeket a helyeket.

Emlékezetes volt a tegnapi cunami – beindult a mémgyár

Reméljük, ti nem áztatok teljesen el a keddi zuháréban. A zivatar nemcsak minket ért felkészületlenül, de sajnos a BKK-t is, de szerencsére minden rosszban van valami jó: remek mémek születtek a hihetetlen időjárásról.

MTI – Bruzák Noémi

10 remek hely a nyári chillezéshez

Néhány nap múlva már ténylegesen itt a nyár, úgyhogy összegyűjtöttünk 10 kiülős helyet, hogy ne okozzon nektek fejtörést, hol zárjátok a napot egy fárasztó munkanap után, vagy hogy chillezzetek a hétvégén a haverokkal.

Budapestnek is van tengerpartja: Bemutatjuk a Lupa-tavat

Tessék, erről beszéltünk! Itt a nyár, és már azt is tudjuk, mi lesz a hétvégi törzshelyünk! A Lupa-tóra gondolunk, ami sokkal tutibb hellyé vált, mint tavaly volt. Megírtuk, hogy miért.