Ajánló: Világunk ritmikus szépségét ünnepli Bonobo új klipje

Idén jelent meg Bonobo legújabb, Migration című albuma, melynek egyik dalához készült most egy világot bejáró klip.

Január 13-án jelent meg Simon Green, azaz Bonobo legújabb albuma, a Migration. A 12 trackes zenei összeállítás a Ninja Tune kiadó gondozásában jelent meg, ami digitális és VINYL-formátumban is elérhető, melynek dalaival már járja a világot a Migration Tour keretén belül.

A dalok felvétele során Bonobo több művésszel is együttműködött, olyanokkal, mint Rhye, Innoc Gawan, Nick Murphy, vagy az összetéveszthetetlen hangú Chet Faker.

Az album felvezetése a Kerala (ebben hallhatjuk például Chet Fakert) és a Break Apart (ebben pedig Rhye-t) dalok megjelenésével kezdődött, ami már jól ismertette velünk, hogy ismét egy bensőséges gondolatvilágot kapunk mind zeneileg, mind pedig a mögötte húzódó képi megjelenítést tekintve.

A januári debütálást követően már ismerhetjük a teljes albumot is, melynek Bambro Koyo Ganda című dalához most készült egy különleges videó, mely bejárja az egész Földet, és bemutatja a világ mozgását, összhangban a zene megállásával, felgyorsulásával.

A filmet a StyleWar készítette, amiben már meglévő filmanyagokat és külön a kliphez készített felvételeket használtak fel a világ minden tájáról. A szerkesztés során nagy figyelmet fordítottak arra, hogy az elénk táruló képek teljes harmóniában legyenek a zenével, ami így már nem csak egy zene, hanem a világ ritmikus szépségének ünnepe is egyben. Színes és térbeli kaleidoszkópikus utazás lett, ami jól szemlélteti, hogy milyen csodás bolygón élhetjük életünket, ilyen kellemes 3 és fél perces zenékkel egyetemben:

Bonobo új albumának további dalaihoz is készült már klip, melyek szintén megtekintésre érdemesek, de ezt követően a teljes albumot is odaadjuk hallgatásra!

https://www.youtube.com/watch?v=qmitHcHqsCI