Vintage kincskeresés a fővárosban: Kedvenc lelőhelyeink

Nincs kétség, a vintage és retró cuccok reneszánszukat élik. Budapest szerencsére hatalmas választékkal büszkélkedhet, már ami a vintage shopokat és turikat illeti, így könnyű elsuhanni a legjobbak mellett. 7+1 kedvencünk segít az eligazódásban.

LoveBug Vintage

Az első magyar online vintage shop 2010 áprilisa, míg budai kincsesbányájuk 2012 óta látja el a vintage rajongókat egyedi termékekkel. A tulajdonos, Kertész Violetta szívét-lelkét beleteszi az üzletbe, rendszeresen jár külföldi beszerző utakra, ami a kínálaton ugyanannyira meglátszik, mint a vintage kuckó atmoszféráján.

Konfekció

Röviden: „vintage, állatmintás, dagadt, anorexiás, cigányrózsás, motoros, eredeti, bubugao, statementes és céltalan ruhák + kiegészítők a Rákóczi téri csarnok mögött.” Ja, és a tulajok szuperjófejek!

Szputnyik

A Szputnyik shop kínálatában rálelhetsz azokra a kincsekre, amelyekkel kitűnhetsz a tömegből: kivételes, egyedi ruhák és kiegészítők hatalmas választékával várnak. A régi és az új, a romantikus vintázs és a modern stílus elemei mind megtalálhatóak náluk.

Retrock

A Retrock több mint Magyarország legnagyobb vintage és designer boltja, az évek alatt egy olyan márkává nőtte ki magát, amely könnyedséget, egyediséget, és letisztultságot képvisel.

Antifactory

Az Antifactory tulajdonosai (egyben eladói és manökenjei) a szabad önkifejezés prédikálói, akiket nem érdekelnek a mindig változó trendek, ők az egyéniség hívei. A Paulay Ede utcában találjátok őket.

Ludovika

A Rumbach Sebestyén utcában található vintage shop magas derekú farmernadrágjaival, retró bőrcipőivel és táskáival, és különleges kiegészítőivel tökéletesen illik a környék hangulatához.

Öltöző (Dressing Room)

Vintage és retró kincsesbánya a hétkerben kiváló állapotban lévő, egyedi ruhákkal és kiegészítőkkel. Az Etsyn is fent vannak, bárhova szállítanak!

+1 Humana

A Humana áruházlánc több üzlettel is ellátja a fővárosi turizókat, de vidéken is fellelhetők. Jó minőségű cuccaikkal, folyamatosan frissülő árukészletükkel és, ami a legfontosabb, potom áraikkal verhetetlen résztvevői a budapesti turkálók hadának.