A Cinemapinkben sem lesz olcsóbb a mozizás

forrás: Cinemapink

Már-már nosztalgikus érzés lehet rajtunk úrrá, ha arra gondolunk, milyen volt a MOM Parkban vagy a Mammutban  mozizni, ugyanis a Cinema City már hónapok óta kivonult a 2 budai plázából. Helyettük jött a Cinemapink, mely nemcsak, hogy hamarosan már fogadni is fogja a filmrajongókat, de már az is kiderült róluk, hogy mennyiért adnak egy mozijegyet. Sajnos, szinte semmit nem fogunk azzal spórolni, ha ezt a mozit választjuk.

Korábban már megírtuk, hogy milyen menő lesz a MOM-ban megnyíló új mozi: lesz itt bowlingpálya és bőrfotelek is, de a Mammutban is számíthatunk néhány extrára, például 4K-s kivetítőre, Dolby Atmos hangra. Ráadásul a székek egymástól nagyobb sortávolsággal lesznek, mint ahogy azt a Cinema Citynél megszokhattuk, a szerelmesek pedig nekik készített párosszékekben foglalhatnak majd helyet. Ennyi kényeztető luxusszolgáltatás mellett joggal merül fel bennünk a kérdés, mennyibe fog kerülni ide egy mozijegy?

Sajnos szinte pontosan ugyanannyiba, mintha a Cinema Citybe mennénk.

forrás: Cinemapink

Az ország legnagyobb mozihálózata, a Cinema City 1760 forintért vesztegeti a 2D-s felnőttjegyeit, a Cinemapink pedig csak 60 forinttal lőtt legnagyobb riválisa alá: ide 1700 Ft-ba kerül egy 2D-s felnőttjegy, a diák- és nyugdíjas jegyért pedig 1200 forintot kell majd fizetni, írja az ign.

A Cinemapinknél a 3D-s filmekre 1850 HUF-t kell kitapsolnunk (kivéve a diákoknak és nyugdíjasoknak, nekik 1300 forintot), de választhatjuk a családi 2D-s jegyet is, 4500-ért.

Az ign szerint a Mammutban található Cinemapink nyitására nem kell sokat várni: egyes infók szerint már április 20-án, csütörtökön kipróbálhatjuk, mint tud a rózsaszín mozi.