Megérkezett a Stranger Things 2. évadának előzetese

A tavalyi nyár legnagyobb sorozatcsemegéje egyértelműen a Duffer testvérek alkotása, a Stranger Things volt. A netflixes minisorozat a Super Bowl estéjére időzítette a bejelentést, melyet a rajongók már annyira vártak: a sorozat második évada halloweenkor fog elstartolni. 

Az 1980-as évek Amerikájában játszódó sci-fi és akciófilm határain mozgó sorozat nemcsak műfajilag érdekes alkotás, de a színészek terén is topon van a sorozat, elég Winona Ryder, vagy a különc 11 éves kislányt, Elevent alakító Millie Bobby Brownt megemlítenünk.

Mivel profi munkáról van szó, az első évad úgy ért véget, hogy bőven hagytak benne elvarratlan szálakat, melyek a második évadban jelentős mennyiségű izgalomra adhatnak majd okot.

A trailerből nem sok minden derül ki, csak annyi, hogy a második évad halloweenkor fog elstartolni. A készítők korábban már elárulták, hogy az eddigi szereplőgárda változatlanul fel fog tűnni a további részekben, sőt, új sztárok is tiszteletüket teszik majd a szériában, például Sean Astin (A gyűrűk urában alakította Samut) vagy Sadie Sink a The Bleederből.