A FUNZINE bejuttat Budapest legmenőbb díjátadójára!

A FUNZINE-tól első kézből értesülhetsz Budapest Nightlife Awards eredményhirdetéséről. Csütörtök este élőben jelentkezünk a díjátadó helyszínéről, az Akvárium Klubból. A nyerteseket Ganxsta Zolee hirdeti majd ki, a buli hangulatát pedig a Mary Popkids, majd Matthias Meyer a legendás berlini watergate club official dj-producere alapozza meg.

A BPNA az éjszakai élet legjobb helyeit versenyeztette meg a honlapján, 14 kategóriában, közel egy hónapon át. A szavazás, hétfőn zárult le, csütörtökön pedig már ki is hirdetik a nyerteseket.

Ha te is tudni szeretnéd, hogy melyik volt 2016 legjobb fesztiválja, kézműves sörözője, romkocsmája, vagy melegbarát helye, kövess minket, mivel csütörtök este élőben jelentkezünk az esemény helyszínéről, ahonnan beszámolunk mindenről, és a nyerteseket és a fellépőket is kameránk elé állítjuk.

A legjobb fesztivál kategória eredményét várjuk a legnagyobb izgalommal, hiszen ezt az elismerést a FUNZINE képviseletében Novotta Kovács Krisztina ügyvezető igazgató fogja átnyújtani.

Ha te sem szeretnél lemaradni a legizgalmasabb budapesti díjátadóról, figyeld a FUNZINE Facebook-oldalát, ahol élőben jelentkezünk a helyszínről.