Lady Gaga a mennybe repül

Az extravaganciájáról híres énekesnő, Lady Gaga lesz a vasárnapi Super Bowl mérkőzés sztárfellépője. Az énekesnő most sem akarja elaprózni a fellépését: a stadion tetején szeretné előadni a számait.

 

A pagesix információi szerint Lady Gaga most azt vette a fejébe, hogy a Super Bowl félidejében a houstoni stadion tetejéről fogja szórakoztatni a közönséget. Bár a stadion nagyon modern, könnyű szerkezetű, átlátszó tetejű, arra még a legprofibb építészek sem gondoltak, hogyan lehetne kivitelezni, ha egy őrült nőszemély a stadiont nem a sportmérkőzések nézésre, hanem akrobatikus mutatványokra akarja használni.

Egyes bennfentesek szerint már lázasan folynak az előkészületek, és azt is tervbe vették, hogyha kell, lyukat ütnek a stadion tetejére, csak hogy tervei szerint léphessen fel a pókerarcú sztár.

A szervezők másik nagy félelme, hogy az énekesnő nem tagadja meg önmagát, és a rá jellemző provokatív, semmit sem takaró öltözékekben (vagy éppen húscafatokban) fog a színpadra állni (vagy jelen esetben inkább a levegőből lelógni).

Gaga megígérte, hogy jó kislány lesz, és illedelmesen eltakarja minden olyan testrészét, melyeknek felfedése 18-as karikáért visítana.

https://www.youtube.com/watch?v=Lrioh8c7jdk