Szavazz a legjobb szabadtéri helyre! – Budapest Nightlife Awards

Január 30-ig te is eldöntheted, hogy melyik Budapest legjobb szabadtéri helye. A Heineken Budapest Nightlife Award legjobb bár kategóriájának jelöltjeit mutatjuk be, hogy kedvet csináljunk a szavazáshoz.

Zsiráf

A Zsiráf Budapest legújabb sörkertje ahol szabadtéri kiállítások, képzőművészeti vásárok, vasárnapi piacok, akusztikus koncertek és dj-k töltik meg a programtáblát.

Itt szavazhatsz a Zsiráfra.

Fröccsterasz

A belváros szívében, az Erzsébet téren, a régi buszpályaudvar területén, az utasellátó büfét rég elfeledve vár titeket a Fröccsterasz! Kerthelyiség a nálunk nevetőknek és szórakozóknak, nagy társaságoknak vagy kicsiknek, színpaddal, szerdától szombatig sok-sok borral és még több fröccsel! Egy hely, ahol Jedlik Ányos szódavize és Vörösmarty szava a fröccs kíséri a beszélgetéseket! Mert „fölfelé megy a borban a gyöngy” nálunk pedig a hangulat!

Itt szavazhatsz a Fröccsteraszra.

Budapest Park

A Budapest Park 5 éve nyitotta meg a kapuit azért, hogy a zene, a kultúra és a művészet segítségével kiszakítsa vendégeit a hétköznapok valóságából.
Ez idő alatt a főváros és az ország első számú koncerthelyszínévé vált. Európa legnagyobb, egész nyáron át nyitva tartó szabadtéri szórakozóhelyeként rengeteg feltörekvő zenekarnak ad lehetőséget, minden évben világsztárokat csábít Budapestre, és ezzel alapvetően meghatározza a főváros nyári szezonjának programját. Színpadtechnikájának, méreteinek és sokszínűségének köszönhetően több százezer vendégnek ad örök élményt minden évben 0-80 éves korig.

Itt szavazhatsz a Budapest Parkra.

Kőleves Kert

A Kőleves kert 7. szezonját éli. Amikor még a sarkon volt a vendéglőnk és megnyitottuk a kertet, akkor a Szimpla kerten kívül senki más nem volt a környéken, nagyon vártuk, hogy végre ennyire nyüzsgő belváros legyünk, mint most. A kertünk sokat fejlődött az elmúlt években, és mára már elmondhatjuk, hogy itt is minőségibb módon próbálunk kocsmát üzemeltetni. Ez csak annyit jelent, hogy könnyű grill konyhánkban egyszerű és könnyen érthető ételeket kínálunk ugyan, de ezt jó minőségben, gyakran a vendéglőben előállított friss és kemikália mentes alapanyagokból készítjük. A kert akkor van nyitva, amikor jó idő van, és könnyen lehet a szabadban lenni.

Itt voksolhatsz a Kőleves Kertre.

Fellini Római Kultúrbisztró

A Fellini Római Kultúrbisztró egy hangulatos bisztró a Duna-parton. Tényleg a parton, nálunk a nyugágyról a lábad vízbe lóghat. Van sok enni és innivaló, például belga csapolt meggyes sör, mentás limonádé, olasz grill szendvics, házisüti.

Itt szavazhatsz a Fellini Római Kultúrbisztró.

Mika Tivadar Mulató és Kert

A Mika Tivadar Mulató a nevét személyesen Mika Tivadartól kapta, aki 1907-ben kiíratta nevét az általa építtetett ház homlokzatára, ahol feleségével, jelinek Klementinával éltek, és ahol az épület hátsó részében az általa alapított vas-és rézárugyár működött. 2010. Nyarán gondoltunk egyet és elkezdtük átépíteni ennek az épületnek a földszintjét és pincéjét. Az volt az elképzelésünk, hogy egy 20-as évekre emlékeztető mulatót hozunk létre. A földszintet ennek megfelelően alkítottuk ki teljesen, Langer Vera elképzelései és tervei alapján. A pince kicsit modernebb és strapabíróbb lett, mert az az a hely, ahol a vendégek bulizhatnak és tombolhatnak. A mulatót

2010. December 17-én nyitottuk meg és mindenki hamar megszerette. 2011. Tavaszán az épület mellett található parkoló helyén megnyílt a Mika kert is, ahova nyáron néha képtelenség beférni. 2011. Októberében megnyitottuk a jelinek Klementináról elnevezett koncert- és tánctermet, ide rengeteg koncertet, színházi eseményt, táncelőadást, beszélgetést és bulit szerveztünk már. Néha nagy, néha kisebb, néha nulla sikerrel. Az utóbbi 2 évben egy kicsit kevesebben jártok hozzánk, mint az első 2 évben, de az az elképzelésünk, hogy ezen változtatni fogunk, és a Mikát ismét szerethető és népszerű hellyé varázsoljuk. Ebben a folyamatban nagyon komolyan számítunk rátok.

Itt szavazhatsz a Mika Tivadar Mulatóra.

Pontoon

Budapest, belváros, Duna-part, kultúra, muzsika, daytime disco, naplemente, éjszaka: Pontoon.

Itt szavazhatsz a Pontoonra.

Raqpart

A Raqpart a nyári törzshelyed, a város közepén, a Duna partján. Szakadj ki a belváros forgatagából, éld át a vízparti hangulat utánozhatatlan érzését, egy karnyújtásnyira a folyótól! Egész napos lazulás a Lánchíd kőoroszlánjainak árnyékában, egy gyümölcsös smoothie, vagy egy jéghideg rosé fröccs társaságában, klasszikus hekk&chips-szel a kezedben, egy vizipipával az oldaladon. Élvezd a napsütést a teraszon, vagy hűsölj a földszinten, a lélegzetelállító kilátás nálunk alapszolgáltatás.
Az élet éjszaka sem áll meg a parton! Amint a nap eltűnik a budai vár kupolája mögött, a város legjobb koktélmesterei előveszik legféltettebb long drink receptjeiket és shot-különlegességeiket, felerősödnek a lágy deep vokálok és a mosolygós nu disco ütemek, hogy egy emberként mozogjunk a szabad ég alatt, egészen hajnalig.

Itt szavazhatsz a Raqpartra.

Raktár Beach

Egy olyan helyre vágytunk, ahova mindig szívesen betérnek a vendégek akár egy piára, akár egész estére…
Ami a belvárosban van,és nem kell vagyonokért taxizni ahol kizárólag minőségi termékekből dolgozunk, de az árak mégis alacsonyak, ahol a pultosok mindig boldogok, és láthatóan élvezik, amit csinálnak, ahol sosincs balhé, de nem kell egész este karót nyelten feszíteni és ez sikerült! Így jött létre a Raktár Bár.

Itt szavazhatsz a Raktár Beach-re.

360 Bár

Amikor már nem elégít ki a földönjárás, és kell valami, ami az egekbe emel, akkor nézz fel hozzánk, a 360 Bárba! Budapest legmagasabban berendezett rooftop bárjában 360 fokos panorámával várunk egész nyáron. Étlapunkon finom harapnivalók, itallapunkon izgalmas kortyolnivalók, közben pedig a napsütéshez /naplemetéhez elinduláshoz legalkalmasabb hallgatnivalók. Otthonos környezet növényekkel, saját almafával, kedves és laza társasággal. Engedd ki a nyakkendőt, húzd feljebb a szoknyát és nézz fel hozzánk!

Itt szavazhatsz a 360 Bárra.

Barba Negra Track

Szórakoztat, kikapcsol, mindezt egy helyen, a Barba Negrában. Magyarország legjobb zenekarai, nemzetközi produkciók, a rock-, a pop-, az elektronikus zene csillagai, minden olyan dolog, ami a szórakoztatáshoz szükséges!

Itt szavazhatsz a Barba Negrára.