Rihanna ezúttal a Bates Motelben szerepel

Mostanában Rihannának leginkább színésznői, nem pedig énekesi tevékenységéről tudunk beszámolni. Ez akár még megnyugtató hír is lehetne (figyelembe véve, hogy a barbadosi szépség nem a tisztán éneklés védőszentje), de hamarosan egy nagyon híres film nagyon ikonikus jelenetét kell majd eljátszania.

Arról már korábban írtunk, hogy Rihanna Sandra Bullock és Anne Hahtaway oldalán fog feltűnni az Ocean’s 8 filmben, most azonban az énekesnőnek egy még újabb filmes merényletéről számolhatunk be. Riri a sikerrel futó Bates Motel sorozatban fog feltűnni, mely sztori Alfred Hitchcock Psycho című filmjét dolgozza fel.

A sorozatban Norma Bates és fia, Norman Bates üzemeltetik a nem túl idilli Bates Motelt, ahova az ötödik (záró)évadban egy különleges vendég fog érkezni: Rihanna. Az énekesnőnek a Psycho film legemlékezetesebb pillanatát kell majd eljátszania. Igen, jól sejtitek, a zuhanyban kiabálós részre gondolunk.

A forgatáson készült képeken Riri rá nem jellemző módon visszafogott külsővel jelent meg (sehol egy villantás vagy tűzvörös paróka), úgyhogy lehet, hogy még jól is elsülhet a történet.

???? #rihanna #BatesMotel

badgalriri rihanna (@rihannaturkiye) által közzétett fénykép,

Különösen nagy nyomás nehezedik Rihannára, ugyanis a Bates Motel utolsó évadának (feltehetően) az utolsó részében fog szerepelni. A nagy jelenetig legalább március közepéig sajnos még várnunk kell.