Őszi feltöltődés felsőfokon: 5 nagyszerű szálláshely hazánkban, ahol kikapcsolódhatunk

Itt az őszi lelassulás ideje, ezért érdemes elkezdeni megszervezni egy kellemesen pihentető hétvégét az ország legszebb helyszínein, némi kirándulással egybekötve. Mutatunk néhány nagyszerű szálláshelyet hazánkban, ahol a feltöltődés garantált!

Nádas Tó Park Hotel, Vasad

A négycsillagos Nádas Tó Park Hotel impozáns környezetben, a vasadi Nádas Pihenőpark területén kapott helyet, így igazán természetközeli kikapcsolódásban lehet részünk. A szálloda különösen ideális úti cél a kisgyermekes családok számára, hiszen a családbarát alapszolgáltatások mellett animációs foglalkozások, játszótér és egy megújult játszószoba várja a legkisebbeket. A felnőtteknek is számtalan kikapcsolódási lehetőség adott, hiszen bowlingpálya, fitneszterem, egy isteni ételeket felvonultató panorámás étterem, és egy nagyszerű wellnessrészleg gondoskodik a teljes körű pihenésükről. Sőt, a szállóvendégek számára még a horgásztó is rendelkezésre áll, ahol hangulatos sétákat tehetünk.

2211 Vasad, Monori út 100. | Weboldal

Fotó: Nádas Tó Park Hotel

Casa Christa, Balatonszőlős

A Toszkánát idéző, saját használatú wellnessrészleggel ellátott, felújított présházak hol látványpincével, hol finn- vagy infraszaunával és merülőmedencével teszik felejthetetlenné az élményt, a Balaton-felvidék lenyűgöző panorámájának ölelésében. A Casa Christa vendégszeretetét igazolja, hogy a tulajdonosai a 2022-ben és 2023-ban megszerzett Michelin Bib Gourmand-díj mellett tavaly még a Dining Guide Év Szerethető Étterme címét is elnyerték. A vendégek tehát immáron sokszorosan díjnyertes és tapasztalt séfek kiváló alapanyagokból készített, szezonálisan változó kompozícióit kóstolhatják végig.

8233 Balatonszőlős, Izabella út | Weboldal

blank
Fotó: Casa Christa

Andrássy Kúria & Spa, Tarcal

A Tokaj-Hegyalja egyik csendes falujában, Tarcalon bukkanhatunk rá az 1700-as években épült, ötcsillagos Andrássy Kúriára, ahol zavartalan pihenésnek lehetünk részesei, családias és meghitt környezetben. A szálloda idén a Michelin Guide rangos szállodaajánlását is kiérdemelte egyedülálló hangulatának, valamint kiváló szolgáltatásainak köszönhetően. A kúria jelenleg 53 szobával, egy csodálatos wellnessrészleggel, barlangfürdővel, szaunaszeánszokkal, illetve arc- és testkezelésekkel várja vendégeit a testi-lelki kikapcsolódásra. A teljes feltöltődéshez a Michelin-ajánlott Bobajka modern köntösbe bújtatott regionális ételei és a kivételes borkínálat is hozzájárul.

3915 Tarcal, Fő utca 94. | Weboldal

blank
Fotó: Andrássy Kúria & Spa

Abbázia Country Club, Márokföld

Családbarát őrségi szállást, kutyabarát hotelt vagy természetközeli, idilli szálláshelyet kerestek az Őrségben? Akkor a márokföldi Abbázia Country Club a tökéletes választás számotokra! A szálláshely maga a nyugalom szigete, hiszen hatalmas, autómentes zöldterületen található, az apartmanok pedig 2, 4, vagy akár 6 főre is kibérelhetőek. Az étteremben utánozhatatlan zalai és nemzetközi fogásokkal kedveskednek nektek, a szabadban szezonális medence, valamint kutyamedence, beltéren pedig finnszauna és pezsgőfürdő gondoskodik a teljes kikapcsolódásról. Akár kettesben, családosan, biciklivel, vagy netán gyalog érkeztek, az Őrség számtalan élményt kínál!

8976 Márokföld, Határ utca 3-7. | Weboldal

blank
Fotó: Abbázia Country Club

Hotel Honti, Visegrád

A Hotel Honti a királyi múlttal rendelkező Visegrádon található, szobáikból páratlan kilátással a Fellegvárra. A családbarát szálláskomplexum immár 30 éve a Honti család vezetése alatt működik és fejlődik folyamatosan, ez pedig biztos garancia arra, hogy hatalmas vendégszeretettel várják a pihenni vágyó vendégeket, akár a szállodára, az apartmanra, a panzióra vagy a campingre esik végül a választásunk. A wellnessrészleg a komplexum központi részén terül el, ahol szezonálisan működő kültéri medence, beltéri medence, gyermekmedence, pezsgőfürdő, valamint kétféle szauna biztosítja, hogy biztosan visszatérjünk hozzájuk egy pihentető hétvége után.

2025 Visegrád, Duna-parti út 9. | Weboldal

blank
Fotó: Hotel Honti

Őszi kikapcsolódás a Káli-medencében: