4 lebilincselő kiállítás szerte az országban, ahol elvarázsol a LEGO-világ

Elképesztő LEGO-építményeket vehettek szemügyre az ország legizgalmasabb LEGO-kiállításain, Budapesttől Pécsig. Inspirálódjatok a lenyűgöző LEGO-világokat látva, aztán építsétek meg saját elképzeléseiteket a játszóházakban!

Campona KockaPark, Budapest

A KockaParkban profi hazai LEGO-építők munkáit láthatja a nagyközönség, köztük valósághű épületeket, irányítható járműveket és ismert filmjeleneteket. Az építőelemekből összeálló, látványos kreációk kortól függetlenül mindenkit lenyűgöznek és játszásra inspirálnak, ezért aki szeretné – akár csapatépítő tréning keretein belül, akár a játszóházban –, az alkotás izgalmas folyamatából is kiveheti a részét.

1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43. | Weboldal

Fotó: kockapark.com

Balaton LEGO kiállítás, Balatonaliga

A balatonaligai Red Cat Kart gokartpálya nyitvatartási idejében, szeptemberben és októberben hétvégente várja a látogatókat a Balaton LEGO kiállítás. A tematikusan elrendezett terepasztalok több mint 300 négyzetméteren, 2 emeleten kaptak helyet, és olyan témákat járnak körül, mint a Star Wars, a vonatok, vagy a City. Több érdekességet is megnézhettek a kiállításon, többek között a Millennium Falcon űrhajó sorszámos darabját vagy a LEGO Pac-mant. Esős időben a gokartpálya és a kiállítás sem látogatható, indulás előtt érdemes telefonon érdeklődni a nyitvatartásról.

8171 Balatonaliga, Aligai út 81. | Weboldal

Fotó: le-go-kart.hu

KocKaland, Budapest

LEGO® rajongóknak kihagyhatatlan programnak ígérkezik az ezer négyzetméteren elterülő KocKaland kiállítás és játszóház az Etele Plazában. Körbejárhatjátok a LEGO® kockákból készült építményeket és lélegzetelállító alkotásokat, valamint megfigyelhetitek az óriás terepasztalokon életre keltett jelenetek részleteit, melyeket többek között az Avatar, a Gyűrűk Ura, a Harry Potter és a Jóbarátok ihletett. Emellett végigsétálhattok egy nyüzsgő LEGO® városon is, amiben vidámparkot és pályaudvart is találhattok. A játszóházban 500 ezer LEGO® kocka és alkatrész áll rendelkezésetekre a szabad alkotáshoz.

1119 Budapest, Hadak útja 1. | Weboldal

blank
Fotó: KocKaland Magyarország Facebook

Kockanapok LEGO-kiállítás és játszóház // több helyszínen

Októberben két helyszínen is megtekinthetitek a Kockanapok rendezvénysorozat elképesztő egyedi alkotásokat felvonultató utazókiállítását: október 5-6-án Pécsen, 12-13-án pedig Miskolcon. Találkozhattok a Harry Potter és a Marvel-univerzum hőseivel, de Kevin is felbukkan a Reszkessetek, betörők!-ből. Megelevenednek a világ csodái, és mozgó építmények fokozzák az egyedülálló LEGO-élményt. Mindemellett kreatív játszóház hívja alkotásra a látogatókat.

Bővebb infó >>

blank
Fotó: Kockanapok Facebook

További lebilincselő kiállítások országszerte: