3 nagyszerű tematikus koktélbár Budapest belvárosában, ahol zseniális italok várnak ránk

Nem kérdés, hogy a VII. kerület telis-tele van különleges helyekkel, a paletta pedig évről évre egyre csak színesebb lesz. Ez pedig a bárokra is hatványozottan igaz, ezért összegyűjtöttük nektek Budapest belvárosának legizgalmasabb koktélbárjait, ahol különleges italkreációkkal várnak benneteket!

Hotsy Totsy Budapest

A kivételes hangulatáról, páratlan kínálatáról és a koktélkészítés iránti elkötelezettségéről ismert Hotsy Totsy Budapest a világ 500 legjobb bárja között kapott helyet. A különleges hangulatú bár az 1920-as évek szesztilalmi korszakát idézi meg, és autentikus speakeasy hangulatával visszarepíti a vendégeket az időben. A bárban vintage dekoráció, hangulatvilágítás és az 1920-as évektől az 1950-es évekig tartó zenei aláfestés gondoskodik a meghitt és nosztalgikus hangulatról. Ez az egyedülálló atmoszféra egy nem kevésbé különleges koktélkínálattal egészül ki, nem sokára pedig egy teljesen új itallappal állnak majd elő, amelyhez a 20as évek gazdasági fellendülésének építészeti jegyeiből merítettek ihletet. A koktélokat olyan híres épületek inspirálták mint az Empire State Building, a Chrysler Building vagy a New York Stock Exchange Building. Ezeket az igazán egyedi italvariációkat először október 9-én, 18 órától kóstolhatjátok meg, természetesen a Hotsyban, ahol minden homályos részletre fény fog derülni.

1075 Budapest, Síp utca 24. | Weboldal

Fotók: Hotsy Totsy Budapest

Rumpus TIKI BAR

A Rumpus TIKI BAR egzotikus varázsbirodalmába belépve mesébe illő tiki bögrékből és poharakból kortyolhatjátok a bartenderek által elkészített legkiválóbb koktélokat. A Hawaii hangulatát megidéző bárban a jól bevált receptek alapján megalkotott tradicionális tiki koktélok mellett a saját, Rumpus nevével fémjelzett trendi kreációkon túl, akár saját ízlésetekre szabott egyedi tiki koktélt is választhattok. Az italokat kézhez kapva nincs más dolgotok, mint átadni magatokat a tiki világának, élvezni a színes, természetes anyagokból megálmodott környezetet és a háttérben felcsendülő vidám latin dallamokat!

1075 Budapest, Király utca 19. | Weboldal

Fotó: Rumpus TIKI BAR

Jardín Cocktail Bar

Lépjetek be a burjánzó kertek ihlette Jardín Cocktail Bar kapuján, ahol minden részletet úgy alkottak meg, hogy nyugalmat és kifinomultságot idézzen meg vendégeik számára. A Jardínban az alkotóművészet iránti elkötelezettség jellemzi a koktélkészítést, így olyan italokat alkottak meg, melyek egyaránt innovatívak és időtlenek. Így készítik el koktélról koktélra az ízek tökéletes harmóniáját, attól sem megriadva, ha tojásfehérje, koriandermag-szirup, szecsuáni bors vagy akár madársaláta kerül az egyes kreációkba. Érkezés előtt érdemes elmerülni a kreációk tálalási módjában is, hiszen egytől egyig különlegesek!

1072 Budapest, Dob utca 16. | Weboldal

blank
Fotók: Jardín Cocktail Bar

Fedezzétek fel ezeket az újonnan nyílt helyeket a Bartókon: