Hajnalig tartó filmmaratonnal vár a főváros ikonikus mozipalotája

Szeptember 20-án újra megrendezik a nagy sikerű Corvin Moziéjszakát! Filmklasszikusok, különleges kísérőprogramok, premier előtti vetítések és a legnagyobb mozisikerek várnak kora estétől másnap reggelig, egyetlen karszalag megváltásával.

Corvin mozi, moziéjszaka 2024
Fotó Egy jó kép az utazásról

A Corvin moziéjszakán az országos bemutató előtt lehet megnézni Demi Moore filmszenzációját, A szert, de műsoron lesz az új Monte Cristo grófja-adaptáció, a Lepattanó című magyar gombfocis vígjáték és a Hajdú Szabolcs által rendezett Egy százalék indián is.

Az éjszaka folyamán a Corvin Mozi tematikus eseményei is bemutatkoznak. A ,,Sci-Fi Csütörtök” elhozza A Birodalom visszavág Star Wars-klasszikust, a ,,CineKorda-sorozat” bemutatja A John Malkovich menetet, a ,,Best of Corvin” keretében pedig a legjobb Batman-filmet, A sötét lovagot lehet végigizgulni.

A válogatott filmkínálatot pazar kísérőprogramok is gazdagítják. A 17:00, illetve 19:00 órakor kezdődő mozitörténeti sétára a Corvin mozi előtti Pesti Srác-szobornál várják az érdeklődőket. A séták mellett egy mozitechnikai bemutatón megismerhetitek a Corvin Mozi történelmét és a vetítések kulisszái mögé is betekinthettek.

A Corvin Moziéjszaka részletes programját a filmszínház weboldalán találjátok.

Budapesti randitippek a mozizáson túl: