7 mesés erdei menedék, ahol ámulatba ejt az őszi Mátra szépsége

A természetben eltöltött időnél kevés jobb módját tudjuk elképzelni a feltöltődésnek. Ha a csodás Mátra felé húz a szívetek, ajánlónkban biztosan megtaláljátok a számotokra legideálisabb szálláshelyet.

Mátra Zenit

Ébredés után lélegzetelállító kilátás tárul a szemetek elé a Mátra Zenit modern házikójában, ami nyugalmat sugárzó hangulata mellett privát wellnesslehetőségei miatt tökéletes választás. Az itt töltött idő alatt kipihenhetitek a hétköznapok fáradalmait, tehettek egy kellemes sétát, és megismerkedhettek a vidék gasztronómiájával is.

3235 Mátraszentimre, Zrínyi Miklós utca 24. | Weboldal

Mátrai szálláshelyek
Fotó: Mátra Zenit

Terra Mátra

A Terra Mátra esetében tényleg igaz az az állítás, hogy a ház egybeolvad a környezettel. A szállás fákkal övezett helyen található, és számos erdei állat, például mókusok és szarvasok látogatják. Az aktív pihenésre vágyóknak ajánljuk a kabin elől induló túraútvonalat, ami pedig a lazítást illeti, jakuzzi és panorámaszauna áll a vendégek rendelkezésére.

3235 Mátraszentimre, Béke utca 5. | Weboldal

Szállások a Mátrában
Fotó: Terra Mátra

Pagony780

A Pagony780 megálmodói minden részletében meghittséget sugárzó, kutyabarát szálláshelyet hoztak létre a Mátrában. A barátságos belső terek jól átgondolt berendezése, a terméskő kőborítású vendégház udvarára varázsolt zöld oázis és a terasz előtt elhelyezett dézsafürdő mind a ti zavartalan pihenéseteket szolgálja. Nyitás hamarosan!

3235 Mátraszentimre, Alkotmány utca 18. | Instagram

Pagony780, Mátrai kuckó
Fotó: Pagony780

Mátralak

A felhőtlen kikapcsolódást ígérő, bájos Mátralak nagy hangsúlyt fektet a testi-lelki feltöltődésre. Feledkezzetek meg a szürke hétköznapokról a parajdi sóval feltöltött dézsafürdőben ülve, vagy nézzetek filmet a hatalmas kivetítőn! Hűvösebb napokon, amikor az időjárás nem kedvez a túrázásnak, a kandalló mellől élvezhetitek a kilátást.

3235 Mátraszentimre-Fallóskút, Vadas utca 6. | Weboldal

Mátra apartman
Fotó: Mátralak

Pine Garden Vendégház

Az illatos fenyők ölelésében fekvő, prémium felszereltségű Pine Garden annyira otthonos és tágas, hogy szívünk szerint nem csupán egy hosszú hétvégét töltenénk itt, hanem rögtön beköltöznénk. A kíváncsi szemek elől elzárt kertben parajdi sóval kevert elektromos dézsafürdőben pihenhetnek a vendégek, és finn szauna jótékony hatásait is élvezhetik.

3235 Mátraszentimre, Bartók Béla út 8. | Weboldal

dézsafürdős szállások
Fotó: PineGarden

Lombdeluxe

Az ország legmagasabban fekvő településén, Fallóskúton várja lelassulásra és feltöltődésre vágyó vendégeit a Lombdeluxe két, igényesen kialakított, egymástól elszeparált vendégháza. A passzív pihenést infraszauna és jakuzzi, na meg a nyugodt erdei környezet biztosítja. Ha kirándulnátok, a kertkapun kilépve máris egy turistaúton találjátok magatokat.

3235 Mátraszentimre, Kápolna utca | Weboldal

faházak a Mátrában
Fotó: LombDeluxe

Redwood Resort

Égig érő ősfák között bújik meg a Redwood alpesi tetős kabinja, melynek hegyoldalba néző fala a padlótól a plafonig üvegből készült. Ennek köszönhetően igazán közel érezhetitek magatokat a természethez. A 4 fő fogadására alkalmas kisház nem marad el a wellnesslehetőségeket kínáló szálláshelyektől, parajdi sós, fatüzelésű dézsafürdőjét imádni fogjátok.

3082 Pásztó, Tóthegyesi utca | Weboldal

erdei kuckó Mátra
Fotó: Redwood Resort

Remek kirándulási lehetőségekkel vár a csodás Mátra: