15 vérfagyaszó horrorsorozat a Netflixen és társain, nem csak halloweenre

Közeleg a halloween, így összegyűjtöttük nektek az elmúlt évek legijesztőbb, legizgalmasabb, legjobb horrorsorozatait, amik fellelhetőek a magyar streamingszolgáltatóknál (Netflix, Max, Amazon Prime). Vigyázat, több közülük 18-as karikás!

Last of Us (Max)

Miután egy világjárvány elpusztítja a civilizációt, egy elszánt túlélőre rábíznak egy 14 éves lányt, aki az emberiség utolsó reménye lehet.

Sweet Home (Netflix)

Miközben az emberek vérszomjas szörnyetegekké változnak, és a világon úrra lesz a rettegés, egy maroknyi túlélő az életéért küzd, és próbálja megőrizni emberségét.

legjobb horror sorozatok Netflix

Locke & Key – Kulcs a zárját (Netflix)

Apjuk halála után három testvér anyjukkal a család ősi birtokára költözik, ahol mágikus kulcsokat találnak, amelyek különleges képességeket és titkokat nyitnak meg.

Wednesday (Netflix)

Az okos, szarkasztikus és belül egy kicsit halott Wednesday Addams egy gyilkosságsorozat ügyében nyomoz, míg új barátokat és ellenségeket szerez a Nevermore Akadémián.

Mindannyian halottak vagyunk (Netflix)

Miután zombivírus tör ki egy középiskolában, a csapdába esett diákoknak ki kell szabadulniuk az intézményből, különben őrjöngő fertőzöttekké válnak.

Ők (Amazon Prime)

Antológia jellegű horrorsorozat, amely évadonként változó szereplőkkel és helyszínekkel mutatja be a horror műfaj különböző aspektusait.

ijesztő horror sorozatok Netflix

Kiút (Max, Netflix)

Az eltévedt utazók csapdába esnek egy titokzatos, kijárat nélküli városban, ahol rosszindulatú erők játszadoznak az elméjükkel, és éjszaka vadásznak rájuk.

misztikus horror sorozatok Netflix

A Bly-udvarház szelleme (Netflix)

Nem minden halott hagyja el végleg e világot. Gótikus románc A Hill-ház szelleme alkotójától, amiben egy au pair dermesztő titkok mélyére ás.

Holdlovag (Disney+)

A galamblelkű Steven Grant disszociatív személyiségzavarban szenved, egy zsoldossal él egy testben.

Sandman: Az álmok fejedelme (Netflix)

Több évnyi bebörtönzés után Morpheusz – az Álmok királya – világokon átívelő utazásra indul, hogy megtalálja, amit elloptak tőle, és helyreállítsa hatalmát.

Az Usher-ház bukása (Netflix)

Vagyona és jövője biztosítása érdekében egy kegyetlen testvérpár dinasztiát alapít, amely darabjaira hullik, amikor az örökösök kezdenek rejtélyes módon egyenként kidőlni a sorból.

30 ezüst (Max)

Vergara atya menekül az Ördög elől, aki vissza akarja szerezni annak a 30 ezüstnek az egyikét, amelyért Júdás elárulta Jézus Krisztust.

Horror sorozatok magyar szinkronnal

1899 (Netflix)

Misztikus események eltérítenek egy New Yorkba tartó bevándorlóhajót 1899-ben, a megdöbbent utasok előtt pedig egy szövevényes rejtély bontakozik ki.

Halloween 2024 sorozatok Netflix

Lovecraft Country (Max)

Atticus egy fiatal, fekete veterán, aki imádja a sci-fi könyveket. Családja belekeveredik egy mágiával és titkos szektákkal fűszerezett rejtélybe.

Halloween 2024

Mise éjfélkor (Netflix)

A fiatal, karizmatikus pap érkezése bámulatos csodákat, baljós rejtélyeket és újjáéledő vallási buzgalmat hoz a haldokló, hitehagyott városba.

blank

Még több izgalmas horror műfajú sorozat: