17 horrorsorozat a Netflixen és az HBO GO-n, ha nem félsz a félelemtől

Összegyűjtjük nektek a legjobb sorozatokat az elmúlt évekből a Netflixről és az HBO GO-ról. Ezúttal a legrejtélyesebb, legijesztőbb és legviccesebb horrorsorozatokról készítettünk listát. Vigyázat, több közülük 18-as karikás!

A legjobb horrorsorozatok a Netflixen

A Bly-udvarház szelleme (2020)

Nem minden halott hagyja el végleg e világot. Gótikus románc A Hill-ház szelleme alkotójától, amiben egy au pair dermesztő titkok mélyére ás.

Mise éjfélkor (2021)

A fiatal, karizmatikus pap érkezése bámulatos csodákat, baljós rejtélyeket és újjáéledő vallási buzgalmat hoz a haldokló, hitehagyott városba.

Locke & Key – Kulcs a zárját (2020)

Apjuk halála után három testvér anyjukkal a család ősi birtokára költözik, ahol mágikus kulcsokat találnak, amelyek különleges képességeket és titkokat nyitnak meg.

Sabrina hátborzongató kalandjai (2018)

Összecsap a mágia és a gonosz, miközben a félig ember, félig boszorkány Sabrina két világ: a halandó kamaszok élete és a családi örökség, az Éj Temploma közt egyensúlyoz.

A Hill-ház szelleme (2018)

A múlt és a jelen történései között egy megtört család szembesül régi otthonuk és az ott történt rettenetes események kísértő emlékeivel.

Izgalmas horror sorozatok 2022

Sweet Home (2020)

Miközben az emberek vérszomjas és félelmetes szörnyekké válnak, egy zaklatott kamasz és szomszédai a túlélésért küzdenek — és próbálják megőrizni emberségüket.

Netflix horror sorozatok 2021, 2022

Marianne (2019)

A híres horrorregényíró visszatér szülővárosába, és felfedezi, hogy az álmaiban kísértő gonosz szellemek a valóságban is pusztítanak.

horror thriller sorozatok a Netflixen

A 81-es számú archívum (2022)

A sérült videószalagokat helyreállító levéltáros rejtélyek örvényébe keveredik, amiben szerepet kap egy eltűnt igazgató és egy démoni kultusz is.

Legjobb horror sorozatok Netflix 2021, 2022

A cseresznye vadiúj íze (2021)

Egy rendező Hollywoodba megy a 90-es évek elején, hogy filmeket készítsen, ám a szex, varázslat és bosszú – valamint kiscicák – káprázatos labirintusában találja magát.

Paranormális esetek (2020)

Miután a szkeptikus hematológus egy sor megmagyarázhatatlan esemény közepébe csöppen, óhatatlanul is a természetfeletti nyomozások megkerülhetetlen alakja lesz.

Horror sorozatok top 10

A legjobb horror műfajú sorozatok az HBO GO-n

30 ezüst (2020)

Vergara atya menekül múltja elől, az Ördög elől, aki üldözi őt, hogy visszaszerezzen egy kincset – egyikét annak a 30 pénznek, amelyért Júdás elárulta Jézus Krisztust. Eljött az idő, hogy újra szembeszálljon vele, és ez alkalommal készen áll rá.

Lovecraft Country (2020)

Atticus, a koreai háború fekete bőrű veteránja a barátjával és a nagybátyjával elindul, hogy megkeresse a rejtélyes körülmények között eltűnt apját. Útjuk túlélésért folytatott küzdelemmé válik az 50-es évek fajgyűlölettel teli Amerikájában.

Disztópia (2021)

Tess elkíséri barátját, Leót egy svéd erdő mélyén fekvő elhagyatott gyárba, ahol Skandinávia legnagyobb LARP (live action role play) rendezvényét szervezik meg. Az izgalmas játéknak induló szórakozás a túlélésért folytatott harccá válik.

legjobb horror sorozatok 2021, 2022

Mocsárlény: A sorozat (2019)

Halálos járvány szedi áldozatait a louisanai kisvárosban. Ez után kutat Dr. Abby Arcane, aki hosszú idő után tért vissza a szülővárosába. Rájön, hogy a mocsár félelmetes titkot rejt. A klasszikus képregény feldolgozása.

Legjobb horror sorozatok HBO GO 2021, 2022

Castle Rock (2018)

Stephen King univerzumában játszódik a lélektani horrorsorozat. A Maine állambeli Castle Rock visszatérő helyszíne a rémkirály történeteinek. J.J. Abrams antológia-sorozata King legkedveltebb műveinek hangulatát és karaktereit ötvözi.

Hétköznapi vámpírok – A sorozat (horror vígjáték, 2019)

Évszázadok óta az Egyesült Államokban, Staten Islanden él a három vámpír, Nandor, Laszlo és Nadja. Váratlanul látogatóba érkezik hozzájuk a sötét uruk és vezetőjük, Afanas báró, és emlékezteti őket arra, mi is volt az eredeti feladatuk.

A sok horror után jöhetnek a misztikus sorozatok: