A Bükk leghangulatosabb lombházaiba kuckózhatunk be az őszi kirándulások alkalmával

Nincs is hangulatosabb program a hűvös őszi napok során a természetjárásnál, ehhez pedig elengedhetetlen az ideális szálláshely megtalálása, ahol egy hosszú, kirándulós nap után maximális kényelemben és nyugalomban töltődhettek fel. 

Fotó: Treehouses Noszvaj

Noszvaj tökéletes úti cél a testi-lelki feltöltődéshez, hiszen számtalan mesébe illő, őszi színekben pompázó erdei kirándulóhely várja az ide érkezőket.

Az aktív pihenés mellett a passzív kikapcsolódás kedvelői számára is ideális helyszín, hiszen a Treehouses Noszvaj jóvoltából a lombkoronszintben kialakított szálláshelyeken pihenhettek a Kánya-patak festői szépségű völgyében.  

Lombházak a természet lágy ölén

A varázslatos szálláshelyen három elképesztően modern lombház közül választhattok a felhőtlen pihenéshez, amelyek mindegyike panorámás, fűtött jakuzzival felszerelt. A fakuckók kifejezetten párok számára lettek tervezve, ahol a mindennapok nyüzsgése helyett a skandináv hangulatot árasztó kabinok elképesztő kényelemmel várják az őszi szürkeségből kikapcsolni vágyókat.

Fotó: Treehouses Noszvaj

Elsőként a saját terasszal és szabadtéri fűtött jakuzzival felszerelt öt darab lombház nyitotta meg kapuit, melyek az erdő ölelésében, távol egymástól várják azokat a párokat, akik teljes nyugalomban, a természet lágy ölén töltődnének fel.

blank
Fotó: Treehouses Noszvaj

Ezeket követték a tetőteraszos pezsgőfürdőzésre invitáló, 10 méter magasan álló Kilátótornyok, melyekből összesen két darab található a területen. Végül az egyedi kialakítású, faillattal kecsegtető Cabinnal lett teljes a felhozatal. 

blank
Fotó: Treehouses Noszvaj

Tökéletes kényeztetés

Az idilli szálláshelyek mindegyikében az ébredés után breakfast box vár majd a házatok előtt, emellett pedig privát pezsgőfürdő és a tavakra gyönyörű kilátást biztosító, a leghidegebb napokon is melegséggel invitáló szauna még tovább fokozza a meghitt kikapcsolódást. 



Titokzatos barlangok várnak a Bükkben: