Négy napig minden a sörről szól októberben a Városligeti Műjégpályán

Az ország méltán kedvelt sörbulija, az OktoBeerFest költözik október 10. és 13. között a Városligetbe, ahol a nagykoncertek mellett szemet- és ízlelőbimbókat gyönyörködtető sör- és gasztronómiai kínálatra, hatalmas sörsátorokra és bajor gasztroutcára számíthattok.

Fotó: OktoBeerFest

Október közepén a Városligeti Műjégpályán élhetjük át a világhírű bajor sörfesztiválok utánozhatatlan hangulatát, ahol a kézműves főzdesor és streetfood tér gondoskodik arról, hogy senki ne maradjon étlen-szomjan, a vidám hangulatot pedig a meghívott sztárfellépők garantálják.

A négy nap alatt mások mellett színpadra lép a Magna Cum Laude, Korda György és Balázs Klári, valamint Fenyő Miklós is, a záróbulit pedig a TNT szolgáltatja.

Fotó: OktoBeerFest

A német ételek kedvelőit a bajor gasztro változatos ízvilága várja, de azoknak is érdemes jegyet váltaniuk, akik nem csak a sörnek áldoznak a jókedv oltárán, hiszen pálinkából és borból sem lesz hiány.
  
Természetesen a szervezők nem feledkeztek meg a családosokról sem, hiszen a helyszínen felállított vidámpark mellett egész hétvégén gyerekprogramok és gyerekfoglalkozások várják a legkisebbeket, szombaton pedig az Alma Együttes jóvoltából egy gyerekkoncertre is sor kerül majd. 

Facebook-esemény >>

Jegyek >>

Még több sörös program a szezonra: