Meghitt őszi pihenésben lehet részünk a Bükk egyedülálló lombházaiban

A Treehouses itthon az elsők között nyitotta meg lombkoronaszintben kialakított szálláshelyeit a Bükkben megbúvó Kánya-patak festői szépségű völgyében. A skandináv hangulatot árasztó kabinok elképesztő kényelemmel, szó szerint a természet ölelésében várják a pihenni vágyókat.

Fotó: TreeHouses Noszvaj

Noszvaj tökéletes úti cél az őszi kikapcsolódáshoz és a testi-lelki feltöltődéshez, hiszen számtalan mesébe illő erdei kirándulóhely várja az ide érkezőket: többek között meglátogathatjátok Szilvásváradot, csónakázhattok a Tisza-tavon, de akár Eger városát is felfedezhetitek. Az aktív pihenés mellett a passzív kikapcsolódás kedvelői számára is ideális helyszín, hiszen a Treehouses Noszvaj jóvoltából felejthetetlen élményben lehet részetek.

Hangulatos fakuckók az erdő mélyén

Míg a gyerekkort megidéző, fatörzsre vagy lombkoronába épített kuckók Amerikában már nagy népszerűségnek örvendenek, Európában még nem olyan elterjedtek, Noszvaj szívében azonban a lehető leghangulatosabb módon próbálhatjátok ki őket.

Fotó: TreeHouses Noszvaj

A varázslatos szálláshelyen három különböző, elképesztően modern lombház közül választhattok a felhőtlen pihenéshez, amelyek mindegyike panorámás jakuzzival felszerelt. A fakuckók kifejezetten párok számára lettek tervezve, ahol minden biztosítva van a nyugalmas és meghitt kikapcsolódáshoz, így a mindennapok nyüzsgése helyett maximum a madárcsicsergés szakítja majd meg a csendet.

Lombházak a teljes pihenésért

A területen összesen három különböző fabirodalom közül tudtok választani, a gyerek- és kisállatmentes szálláshelyek pedig egytől egyig sajátos kialakítással és egyedi bájjal vesznek majd le a lábatokról.

Elsőként a saját terasszal és szabadtéri jakuzzival felszerelt öt darab lombház nyitotta meg kapuit, amik az erdő ölelésében, távol egymástól várják azokat a párokat, akik teljes nyugalomban, a természet lágy ölén töltődnének fel.

blank
Fotó: TreeHouses Noszvaj

Ezeket követték a tetőteraszos pezsgőfürdőzésre invitáló, 10 méter magasan álló Kilátótornyok, amikből összesen két darab található a területen. A lakosztály méretű, négycsillagos szálloda felszerelésű kilátótornyokat a 15. Velencei Biennálé magyar pavilonját is jegyző építészstúdió álmodta meg, így mind otthonos enteriőrje, mind utánozhatatlan külseje okán belopja magát az összes idelátogató vendég szívébe.

blank
Fotó: TreeHouses Noszvaj

Végül az egyedi kialakítású, faillattal kecsegtető Cabinnal lett teljes a felhozatal, ami exkluzív kivitelben, kifejezetten párok részére tervezve várja azokat, akik a tóra néző, privát jakuzziban, vagy a panorámás infraszaunában pihennék ki a mindennapok fáradalmait.

Kényelem felsőfokon

A maximális kényelem jegyében, ébredés után breakfast box vár majd a házatok előtti hídon, így friss pékáru, sonkák, sajtok, krémek, gyümölcsök, narancslé és kávé biztosítja a tökéletes napindítást, anélkül, hogy bárkivel kéne érintkeznetek.

blank
Fotó: TreeHouses Noszvaj

A kényeztetések sora azonban nem ér véget ezzel: a privát pezsgőfürdő és a tavakra gyönyörű kilátást biztosító szauna még tovább fokozza a meghitt kikapcsolódást.

A szállás élménykínálata sem hagy sok kivetnivalót maga után, hiszen többféle mennyei borvacsora, izgalmas lovas túra, adrenalinnövelő siklóernyőzés és vadászat is található a felhozatalban, ha pedig két keréken fedeznétek fel a környéket, biciklit is tudtok ingyen igényelni.

Kirándulástippek a Treehouses környékén

• De la Motte-kastély
• Noszvaji barlanglakások
• Kánya-patak völgye
• Ódorvár
• Suba-lyuk
• Ördögtorony tanösvény
• Millenium-kilátó
• Kőporos-szurdok
• Szomolyai Kaptárkövek tanösvény
• Nagy-Eged



Lessetek meg még több hangulatos szálláshelyet: