9 könnyed film és sorozat balzsamos nyári estékre a Netflixen és társain

Nincs is jobb egy nyári estén, mint lazítani egy könnyed, szórakoztató filmmel, amin nem kell sokat gondolkodni. Mutatjuk aktuális kedvenceinket a Netflix és MAX kínálatából!

A menyasszony anyja (Netflix)

Egy odaadó anya egy trópusi szigeten található üdülőhelyre repül a lánya esküvőjére – csakhogy rájön, hogy a vőlegény apja az ő évtizedek óta nem látott exe.

Egy ágyban a sztárral (MAX)

A huszonéves Jessie két kilátástalan munkahelye közt zsonglőrködik Londonban, és próbálja túlélni a kínos reggelt, amikor ágyba bújt egy filmsztárral.

Beugró a Paradicsomba (SkyShowtime)

Egy rég elvált házaspár tagjai ellentéteiket félretéve meg akarják akadályozni lányuk Balin rendezett esküvőjét, ám a kaland őket is újra közelebb hozza.

Nem kellesz eléggé (Netflix)

Baltimore-iak élete keresztezi egymást, miközben a bonyolult és modern kapcsolatok útvesztőjében bolyonganak, legyen szó akár szerelemről, akár barátságról.

A Bridgerton család (Netflix)

Miközben minden első bálozó azon igyekszik, hogy ő legyen a szezon ékköve, egy kettős életet élő mimóza titkok és meglepetések közepette előbújik rejtekéből.

Mindig csak talán (Netflix)

15 év után ismét összehozza a sors Sashát, a híres szakácsot és a zenész Marcust. A régi szikra még mindig megvan, de nehezen tudnak beilleszkedni egymás életébe.

Geek Girl (Netflix)

Harriet, az esetlen kamaszlány mindig szeretett volna beilleszkedni. De amikor felfedezi őt egy híres londoni modellügynökség, rá kell jönnie, hogy vannak, akiknek ki kell tűnniük.

Imádlak utálni (MAX)

Beatrice és Ben egy varázslatos első randit követő félreértés miatt végleg összevesznek. Ám váratlanul újra találkoznak egy ausztrál esküvőn.

Ráadásszerelem (MAX)

Egy nő romantikus üzeneteket küld elhunyt barátja régi telefonjára. Ezzel tudtán kívül kapcsolatot teremt a szám új tulajdonosával.

Mozipremierek, amiket már nagyon várunk: