Éjszakába nyúló sportolásra hív a Mozgás Éjszakája ingyenes fesztiválja

Sportoljátok át az éjszakát ingyenesen, több ezer ember társaságában június 14-én, a Mozgás Éjszakáján, a Hősök terén és a Városligetben!

Fotó: Mozgás Éjszakája

Melegítsetek be egy pörgős zumbával, vessétek bele magatokat a szabadtéri görkoris disco őrült hangulatába a Hősök terén, vagy pattanjatok fel a 100 spinning kerékpár egyikére! Evezzetek egy csapatban sárkányhajóban vagy akár egyedül egy SUP-deszkán a Városligeti-tavon, majd ragadjatok tollasütőt, lazuljatok el az egyik jógaórán, rázzátok a csípőtöket latin ritmusokra, másszátok meg az óriási boulder falat a Hősök terén, vagy próbáljátok ki magatokat az akadálypályán!

Fotó: Mozgás Éjszakája

Mozgás Éjszakája // Hősök tere & Városliget (2024. június 14.)

Túrázzátok le a kényelmes 5,26 km-t, érintve az új Néprajzi Múzeum tetejét, vagy vegyetek részt az éjszakai futóverseny rövid (3330 m), közép (7070 m) vagy hosszú távján (11320 m). Tekerjetek le 16,1 km-t, érintve Budapest 4 hídját, illetve a Margit-szigetet, vagy korizzatok 10,4 km-t az éjszakai Budapest lenyűgöző látványában gyönyörködve, sőt ez utóbbit abba sem kell hagynotok, hisz hajnalig pörög majd a görkoris disco!

Budapesten és 15 városban országszerte legalább 18-féle mozgásformát próbálhattok ki ingyenesen, 21:00 és 04:00 között, a Mozgás Éjszakája fesztiválhangulatában, barátokkal, ismerősökkel vagy a családdal!

Friss infókat a Mozgás Éjszakája Facebook-oldalán találhattok.

További ingyenes nyári programokkal vár Budapest: