Meseszép helyen, maximális kényelemben pihenhettek a festői Hévízen

A csodaszép Hévíz vidéke tökéletes úti cél, ha egy kora nyári kiruccanásra vágytok. Megmutatjuk, hol szálljatok meg, ha igazán emlékezetes időt szeretnétek eltölteni itt!

Hévíz egyetlen felnőttbarát szállodája, a négycsillagos Bonvital Wellness & Gastro****superior Hotel a festői Tófürdő közvetlen közelében várja az ide látogató, pihenésre vágyó vendégeket.

A csodálatos környezet mellett a szálloda a gasztronómia, a wellness és a gyógyászat területére fókuszáló szolgáltatásaival egy felejthetetlen élményt kínál azoknak a pároknak, akik nyugalomban, a mindennapok mókuskerekéből kilépve töltődnének fel.

A kutyabarát helyen összesen 90 szoba áll a vendégek rendelkezésére, így a hévízi hotelek között egy kisebb méretű, intim hangulatú helyszínnek számít, ugyanakkor modern bisztrójából leválasztható, jól felszerelt különtermével tökéletes helyszín kisebb rendezvények és meetingek lebonyolítására is.

Ugyan a prémium kategóriás Bonvital főleg a wellness-szolgáltatások terén nyújt kiemelkedőt, a „Brix Bistro” névre keresztelt á la carte éttermét is érdemes kipróbálni, mert a fő specialitása, hogy helyi termelőktől származó élelmiszerekből dolgozik, amit kávé- és koktélkülönlegességek széles kínálatával koronáz meg.

A Bonvital tehát a gasztronómia, a wellness és a gyógyászat harmonikus kombinációjával egyedi színfoltként jelenik meg Hévíz szálláshelykínálatában. A hotel három pillére, úgymint a különleges kulináris élmények, a prémium minőségű szolgáltatások és a vendégközpontú gondolkodás garancia rá, hogy az ide látogatóknak valóságos varázslatban lesz része.



Izgalmas kirándulóhelyek a közeli Kis-Balatonnál: