Lenyűgöző fényjáték tölti meg a belváros aluljáróját Budapest ingyenes fesztiválján

A Helló Európa! Fesztivál keretében az V. kerületi Kígyó utcai aluljáró május első hétvégéjén a hang és a fény immerzív szentélyévé válik.

Fotó: helloeuropa.hu

A Cinema Mystica május 3. és 5. között lézerekkel, intelligens lámpákkal, hangsugárzókkal és misztikus köddel egy ingyenesen megtekinthető, digitális művészeti térré varázsolja ezt a nem mindennapi helyszínt.

Érdemes a Kígyó utcai aluljáró felé járnotok ezekben a napokban, hiszen 18 órától 20 óráig részesei lehettek ennek a különleges élménynek!

A fényjáték a május 1. és 5. között megrendezésre kerülő Helló Európa! Fesztivál egyik eseménye, amelynek során további szuper, ingyenes programokkal készülnek nektek. A fesztivál apropója, hogy Magyarország idén 20 éve csatlakozott az Európai Unióhoz, ennek örömére pedig számtalan családi, kulturális, művészeti, zenei és fényművészeti programmal várják az érdeklődőket.

Az eseménnyel a főváros több pontján találkozhattok, a Városháza parktól a Károly körúton és a Szabadság hídon át a Bartók Béla útig, érintve a Gellért teret és a Móricz Zsigmond körteret egészen a Feneketlen-tóig. Részletes programterv IDE kattintva!

Fedezzétek fel Budapest legkülönlegesebb kertjeit: