TOP10 vérfagyasztó: A legijesztőbb horrorfilmek 2024-ben eddig és ezután

Összegyűjtöttük nektek az eddig megjelent legjobb, legijesztőbb és a leginkább várt horrorfilmeket 2024-ből. Figyelem, a legtöbb film és előzetes csak 18 éven felülieknek ajánlott!

legjobb, a legijesztőbb, vérfagyasztó horror filmek 2024-ben
Ez nem is olyan ijesző: Jenna Ortega a Beetlejuice c. horrorvígjáték 2. részében

A legjobb eddig megjelent horrorfilmek 2024-ben:

Szeplőtlen

Cecilia, a mélyen hívő amerikai apáca egy messze eső zárdába érkezik Olaszország festői vidékére. Szívélyes fogadtatását követően azonban egyre inkább úgy érzi, rémálomba csöppent; hamarosan világossá válik számára, hogy új otthona baljós titkokat őriz és kimondhatatlan borzalmaknak ad helyet.

Pókok

Egy fiatal srác szenvedélye az egzotikus állatok gyűjtése. Egy nap egy mérgező pókot talál egy piacon, amit hazavisz a lakásába. A pók rövid idő elteltével kiszabadul és rohamosan szaporodni kezd, szörnyű hálócsapdává változtatva nemcsak a lakást, de az egész társasházat is. A rendőrség lezárja az egész épületet, miután a lakókat lesből támadják a mutáns pókok. A túlélőknek egyetlen lehetősége marad: megtalálni a kiutat, hogy túléljék a halálos csapdát.

Az első ómen

Egy fiatal amerikai nőt Rómába küldenek, hogy az egyház szolgálatának szentelje életét. Ott azonban olyan sötétséggel találkozik, ami kétségeket ébreszt tulajdon hitében, s egy borzongató összeesküvésre is fényt derít, aminek célja, hogy biztosítsa a megtestesült gonosz világra jövetelét.

Ezeket a horrorfilmeket várjuk még 2024-ben:

Abigail (premier: 2024. április 25.)

Miután egy csapat botcsinálta bűnöző elrabolja egy nagyhatalmú alvilági figura 12 éves balerina lányát, csak annyit kell tenniük az 50 millió dolláros váltságdíj begyűjtéséhez, hogy egy éjszakán át vigyáznak a kislányra. Ám az elhagyatott villában a gyerekrablók egymás után kezdenek eltünedezni, és rémületük egyre fokozódik, amikor rájönnek, hogy nem egy átlagos gyerekkel vannak összezárva.

A halálkártya (2024. május 9.)

Egy pakli tarot kártya nemcsak néhány színes lap. Sokkal több annál: van, akinek az élete van benne. És van, akinek a halála. Néhány jó barát talált egy régi kártyapaklit, amelynek 78 lapján furcsa minták vannak. Mágus. Remete. Akasztott ember. Ördög. Torony… És végül: a Végítélet. Nem tudják, mi ez, és nem ismerik az alapszabályt: nem szabad olyan lapokhoz nyúlni, amelyet másnak osztottak.

Hívatlanok – Első fejezet (2024. május 16.)

Maya és Ryan a nő új munkája miatt Oregonba utazik, időközben pedig megállnak egy elhagyatott nyaralóhelynél. Ezen az ismeretlen helyen három maszkos idegen tör rájuk, akik látszólag indíték nélkül tartják rettegésben a fiatal párt. Az indítékokra fény derül a filmtrilógia folytatásaiban.

Hang nélkül: Első nap (2024. június 27.)

Éld át azt a napot, amikor a világ elcsendesült!

Alien: Romulus (2024. augusztus 15.)

Miközben egy elhagyatott űrállomás rejtett zugait kutatják, fiatal űrkolonizálók egy csoportja az univerzum legfélelmetesebb életformájával találja szemben magát.
Ridley Scott producer, valamint Fede Alvarez rendező hátborzongató moziélményt kínál a lankadatlan népszerűségű Alien-sorozat legújabb fejezetével.

Beetlejuice 2 (2024. szeptember 5.)

A kultuszfilmmé vált 1988-as Beetlejuice – Kísértethistória horrorvígjáték folytatása.

Szádra ne vedd (2024. szeptember 12.)

A dán horrorszenzáció, a 11 dán filmdíjra jelölt Gæsterne (A látogatás) új adaptációja. A film egy hétvégéről szól, amikor egy család vendégségbe megy egy idilli vidéki házba, ám az álomnyaralás hamarosan pszichológiai rémálomba fordul.

Ha nem csak horror műfajú filmekre vágysz 2024-ben: