10 kihagyhatatlan terasznyitó esemény Budapesten 2024 áprilisában

Egymás után sorra nyitnak ki Budapest kedvenc kerthelyiségei és teraszai. Össze is gyűjtöttünk egy rakattal a legjobb terasznyitó események közül a fővárosban, melyek színt visznek az áprilisi hétköznapokba.

Terasz szezON: Hivatalos terasznyitó a Terezában (2024. április 12-14.)

A Tereza hivatalosan is kiköltözik! Kinyílnak a napernyők, a helyére kerülnek a margaritás poharak, és végre a szabad ég alatt fogyaszthatjátok el kedvenc mexikói ételeiteket-italaitokat. Képzeljétek magatok köré Kuba, Kolumbia vagy Venezuela nyüzsgő utcáit, idézzétek fel a part menti éttermek hangulatát, a helyi ételeket és mindenekelőtt a zenét. Április 12-én a Son Tres zenekar hozza el ezt az életérzést, szombaton pedig Dj Brookkal bulizhattok a legjobb RnB, latin és hiphop slágerekre.

Facebook-esemény >>

Fotó: Tereza Facebook

Zsiráf Pest – The opening (2024. április 12-14.)

Végre kezdődnek a szabadtéri éjszakák és felejthetetlen kalandok a Zsiráfban – ezennel elindul az open-air szezon! House zene minden mennyiségben, nyári vájbok és hajnalig tartó bulik a város kedvenc oázisában! Pénteken STÍL – the house event, szombaton pedig Ryder & Friends vár benneteket.

Facebook-esemény >>

Fotó: Zsiráf Pest Facebook

Zuboly // KOBUCI nyitóbuli (2024. április 18.)

Idén is a Zuboly koncertjével indul a Kobuci-szezon! Ennyi év és ennyi koncert után talán senkinek nem kell őket bemutatni. Ha valaki mégsem ismerné a zenekart, érdemes a lehető legközelebb lépni és élőben meghallgatni őket. Koncertjeiken olyan távoli galaxisok találkoznak, amiket legmerészebb álmainkban sem gondolnánk. Számaikban teljes természetességgel szólalnak meg világslágerek, szakrális, vagy klasszikus zenei dallamok magyar, népi hangszereken. A nyitóhétvégén fellép még a Parno Graszt április 19-én és a 30Y április 20-án.

Facebook-esemény >>

blank
Fotó: Müller András/Kobuci Facebook

Bazaar Garden Opening (2024. április 19-20.)

A megújult étlap és különleges koktélok mellett izgalmas zenei előadók alapozzák meg a hangulatot a Bazaar Budapest terasznyitó eseményén április 19-20-án. Érdemes lesz tehát ellátogatni a Dob utca mediterrán hangulatú éttermébe hétvégén ezen a kellemes tavasz hétvégén.

Facebook-esemény >>

blank
Fotó: Bazaar Budapest Facebook

Hollywood Madness | Mad Fest | Hollywood Market és Mad Kert opening (2024. április 20-21.)

Fergeteges nyitóhétvégével indítja idei szezonját a Mad Kert. A kőbányai sörteraszra ellátogat a Hollywood Market csapata is, így az ingyenes főzdetúrák, sörpremierek, csocsó- és pingpongmeccsek mellett amerikai bolhapiacra, autós-motoros találkozóra és koktélshowra is számíthatunk. Az esemény ingyenes!

Facebook-esemény >>

blank
Fotó: MAD KERT Facebook

Nyitóhétvége 2024 – Budapest Park (2024. április 25-27.)

A legnagyobb szeretettel várnak benneteket a Budapest Park 2024-es nyitóhétvégéjén április 25-én, 26-án és 27-én! A program egyelőre meglepetés, de az biztos, hogy a Parktól megszokott színes programokkal, zenei stílusok kavalkádjával, a legforróbb éjszakai bulikkal és rengeteg újdonsággal készülnek a szervezők.

Facebook-esemény >>

blank
Fotó: Budapest Park Facebook

aMajomhoz Nyitóhétvége (2024. április 25-28.)

Április 25-től újra megnyitnak Buda titkos kertjének kapui! Nézzetek be a kertbe a szezon első hétvégéjén, kóstoljátok meg az újdonságokat, vagy válogassatok régi kedvenceitek közül, és élvezzétek, hogy újra Buda egyik legzöldebb környezetében lazíthattok. Csodás naplementék, hideg italok, ízletes ételek, és forró ütemek várnak benneteket a Városmajorban. További infók hamarosan!

Facebook-esemény >>

blank
Fotó: Majomhoz – Buda titkos kertje Facebook

Terasz opening a Spíler Budában (2024. április 25.)

Különleges hangulattal és exkluzív italválasztékkal készül április 25-én a Spíler Buda, míg a zenéről Dávid Kovács gondoskodik. Munka után, 17 órától várnak benneteket. További részletek hamarosan!

Facebook-esemény >>

blank
Fotó: Spíler Buda Facebook

1st Flava birthday – terrace opening (2024. április 26.)

Látogassatok el a Flavába április 26-án egy szenzációs születésnapi terasznyitó eseményre! Ha még nem kóstoltátok a megújult tavaszi étlap fogásait, akkor feltétlenül ki kell próbálnotok a szaftos karage csirkét gofrival és yuzu majonézzel, vagy az ízletes zöld currys garnélát. A Flava ízek mellé ütős koktélokra számíthattok! 18:00-tól DJ biztosítja a vibráló tavaszi dallamokat az estére.

Facebook-esemény >>

blank
Fotó: Flava Kitchen&More Facebook

Korai Öröm – Dürer Kertnyitó (2024. április 30.)

Naptárakba bevésni: április 30-án újra teljes erőbedobással visszatér az Öböl utcai zöld oázis, avagy a Dürer Kert kerthelyisége kinyitja előttetek kapuit! A függőágyak kiakasztva, a biciklitárolók kifényesítve, a kerti pultok pedig behűtött italokkal tele várnak majd titeket, hogy újra megtöltsétek a Duna-partot! A hagyományokhoz hűen idén is a Korai Örömmel táncolhattok át a nyári szezonba a naplemente sugarai alatt, amit Infragandhi szettje vezet át az éjszakába. A belépés ingyenes!

Facebook-esemény >>

blank
Fotó: Dürer Kert Facebook

Még több fantasztikus terasz a városban: