15+ szenzációs dél-koreai sorozat a Netflixen, amit nem lehet abbahagyni

Összegyűjtöttük nektek az elmúlt évek legjobb dél-koreai sorazatait a Netflixről. Van köztük minden féle: történelmi, romantikus, horror, dráma és vígjáték is.

Arthdali krónikák (történelmi)

Arth legendás földjén járunk. Arthdal ősi városának polgárai és a város környékén élők versengenek a hatalomért, miközben új társadalmat építenek.

Legjobb koreai sorozatok Netflix 2024

A szerelem siklóernyőn érkezik (romantikus)

A dél-koreai vállalatbirodalom örökösnője egy siklórepülő-incidens miatt Észak-Koreában landol, méghozzá egy katonatiszt életében, aki úgy dönt, segít neki elrejtőzni.

Egy különleges ügyvéd, Woo (dráma)

A briliáns ügyvédnő, Woo Young-woo egy menő ügyvédi iroda újoncaként, egyúttal autistaként néz szembe a kihívásokkal a tárgyalóteremben és azon kívül is.

Nyerd meg az életed (thriller)

Több száz pénztelen játékos elfogad egy különös meghívást, hogy gyerekeknek való játékokban mérjék össze a tudásukat. Csábító díj – és halálos veszedelem – vár rájuk.

Gyógyító szerelem (romantikus)

Az érzelmi gyógyuláshoz vezető különleges út nyílik meg az antiszociális ifjúsági író és az önzetlen pszichiátriai ápoló számára, mikor sorsuk keresztezi egymást.

Annarasumanara: A varázslat hangja (fantasy)

Egy elhagyatott vidámparkban élő bűvész gondtalanná és reménytelivé varázsolja egy kiábrándult tini kíméletlen hétköznapjait.

Vagabond (akció)

Amikor az unokaöccse meghal egy repülőgép-szerencsétlenségben, Cha Dal-geon, a kaszkadőr, Go Hae-ri, a fedett ügynök segítségével kideríti, mi történt.

Netflix koreai sorozatok 2024

A királyság titkai (thriller)

Amikor a beteg királyról furcsa pletykák kapnak szárnyra a királyságban, a trónörökös az egyetlen reményük a titokzatos járvánnyal szemben, amely bekebelezi az országukat.

Mindannyian halottak vagyunk (horror)

Miután zombivírus tör ki egy középiskolában, a csapdába esett diákoknak ki kell szabadulniuk az intézményből, különben őrjöngő fertőzöttekké válnak.

Kezdő krónikás (romantikus)

Miután szabad lelkű Goo Hae-Ryung megtudja, hogy a kormány női történészeket keres, a királyi udvar tudósaként szeretne új életet kezdeni.

Sweet Home (horror)

Miközben az emberek vérszomjas szörnyetegekké változnak, és a világon úrra lesz a rettegés, egy maroknyi túlélő az életéért küzd, és próbálja megőrizni emberségét.

Üzleti ajánlat (romantikus)

Ha-ri elmegy egy vakrandira saját barátnőjének álcázva magát, hogy elijessze a pasit. Ám a terv félresiklik, mikor kiderül, hogy a férfi a főnöke, és ajánlatot tesz neki.

Kopók (akció)

Két fiatal bokszoló összeáll egy jóindulatú hitelezővel, hogy felvegyék a harcot az uzsorás cápák ellen, akik pénzügyileg kiszolgáltatott helyzetben lévő áldozatokra vadásznak.

A király szerelme (romantikus)

Amikor a koronaherceget megölik, ikertestvére foglalja el a trónt, de közben igyekszik titokban tartani kilétét és első szerelme iránti vonzalmát.

A maffia ügyvédje (krimi)

A koreai-olasz maffiaügyvéd szülőföldjére utazik. Ezúttal az igazság oldalán áll, és ad egy kis kóstolót az egyeduralkodó konglomerátumnak a saját mérgéből.

A király: Örök uralkodó (fantasy)

Egy mai koreai császár egy titokzatos kapun átlép egy párhuzamos világba, ahol megismerkedik egy belevaló nyomozóval.