6 különleges jóga- és pilatesóra Budapest rendhagyó helyszínein februárra

Egész testet átmozgató, dinamikus jóga- és pilatesórák várnak rátok februárban is Budapest rendhagyó helyszínein. Ha kipróbálnátok, milyen egy múzeum falai között, netalán DJ-szettre, handpannel kísérve átmozgatni a téli álom után ébredező porcikákat, az alábbi programokat ajánljuk februári feltöltődés gyanánt.

Air Kids jóga // MoM Játszóház (2024. február 1.)

A kisgyermekek játszóparadicsoma, a MoM Játszóház keddenként és csütörtökönként ad otthont az Air Kids játékos jógaóráinak. A két időpontban, 16 és 17 órakor kezdődő élményjógát okleveles jóga- és gyerekjóga-oktatók, élménypedagógusok vezetik. A többi alkalomhoz hasonlóan, február 1-jén is kiscsoportos óra keretében, játékkal és mesével, biztonságosan rögzített selyemanyag segítéségével, lebegő mozgásos gyakorlatokkal megtoldott jógán vehetnek részt az ovisok és a kisiskolások.

Tovább az eseményre >>>

Stay warm! // Jóga és handpan a Madhouseban (2024. február 4.)

Álmos februári vasárnap délelőttök tökéletes programjának bizonyul egy dinamikus jógaóra, ami megidézi a komótosan közelgő tavaszt és nyarat. Február 4-én ezúttal nem más, mint a belváros méltán szeretett gasztrojátszótere, a Madhouse tárja szélesre kapuit a jógázni vágyók előtt. Sziszi a téli álomból kikacsintó, energikus jógamozdulatokért, Adél pedig a pörgős handpandallamokért felel majd ezen a délelőttön. Az órán kezdőként is bátran részt vehettek, a jógamatracot azonban ne felejtsétek otthon!

Tovább az eseményre >>>

Fotó: sziszi.yoga Facebook-oldala

Ashtanga jóga napidézés Mushuval // MANYI (2024. február 4., 7., 9., 11.)

A Margit körút kulturális műhelyében, a MANYI-ban februári hétköznapok és hétvégék alkalmával is lesz lehetőségetek jóga által feltöltődni és oldani a felgyülemlett feszültséget. A vasárnapi alkalmakon 4 órás workshopok keretében, hétköznapokon rövidebb, koncentráltabb órák által mélyülhettek el Mushu Israellel az ashtanga jóga, meditáció, mantrázás és légzés gyakorlásában.

Tovább az eseményre >>>

Techo Yoga | Aquarius // Akvárium Klub (2024. február 7.)

Február 7-én az Akvárium esténként teltházas koncerteknek otthont adó Nagy Hallja ismét UV-fényekben és technodallamokban úszva válik a jógázók paradicsomává. A Vízöntő jegyében életre hívott alkalmat ezúttal is Tauber Kinga vezeti, de nem marad majd el a jógát megelőző neon testfestés, a dinamikus gyakorlatok és a levezető relaxáció sem. A jógát kísérő elektronikus zenéért ezen az estén Carner_ofc dj és Sabira felel. A jógaszőnyeget ne felejtsétek otthon!

Tovább az eseményre >>>

Fotó: Barbara Munkácsy Photography/Techno Yoga Facebook-oldala

Pilates a Madhouseban (2024. február 18.)

Február 18-án is szélesre tárul a Madhouse ajtaja a mozgással feltöltődni vágyók előtt, ezúttal azonban egy teljes testet átmozgató pilates keretében. A vasárnap délelőtti alkalom során élőzenével, nyújtással és relaxációval megtoldott talajpilatesen lesz lehetőségetek részt venni, Bora Fanni vezetésével. Mivel a férőhelyek száma limitált, érdemes időben regisztrálni a fannibora@gmail.com email-címen. A jógamatracotokat ezúttal se felejtsétek otthon!

Tovább az eseményre >>>

blank
Fotó: Madhouse Facebook-oldala

Ép testben, ép lélek // Magyar Nemzeti Múzeum (2024. február 18.)

Minden hónapban egyszer rendhagyó módon a Magyar Nemzeti Múzeum Dísztermében alkalom nyílik, hogy jógával töltsétek fel testeteket-lelketeket. Február 18-án sem lesz ez másképp, 10:30-tól ismét a jógázni vágyók rendelkezésére bocsátják a rendhagyó helyszínt, a testi-lelki és mentális egészség megőrzése érdekében. A jógára megváltott jeggyel ráadásul az állandó kiállítást is megtekinthetitek.

Tovább az eseményre >>>

blank
Fotó: mnm.hu

Ha kreatív feltöltődést kerestek és kipróbálnátok valami újat: