10 szívmelengető film és sorozat a Netflixen és társain a szürke, téli napokra

Ezek a szívmelengető filmes alkotások egyszerre csalnak majd mosolyt az arcunkra és dobják fel bármelyik unalmas téli estét.

Mi köze ennek a szerelemhez? (HBO Max)

A randiapp-függő rendező, Zoe dokumentálja barátja útját egy elrendezett házasságba, és ennek hatására megkérdőjelezi a szerelemhez való hozzáállását.

Valeria (Netflix)

A művészi és magánéleti válságban lévő író három barátjánál talál vigaszt, akik maguk is az önfelfedezés útját járják. Elísabet Benavent regénye alapján.

Családi cserebere (Netflix)

Egy családban néhány nappal karácsony előtt kitör a káosz, amikor egy ritka kozmikus eseménynek köszönhetően a szülők testet cserélnek tinédzser gyerekeikkel.

Szerelem és anarchia (Netflix)

Egy férjezett tanácsadó és egy fiatal műszaki szakember társadalmi szokásokat feszegető, játékos feladatokat ad egymásnak, ami felforgatja mindkettőjük életét.

Örömapa (HBO Max)

A régóta házasságban élő Billy és Ingrid meglepődnek, amikor legidősebb lányuk, Sofia látogatóba érkezik Miamiba. A meglepetések azonban fokozódnak, amikor bejelenti, hogy új barátja van, és Adannal közös életüket Mexikóban tervezik.

Egy tökéletes történet (Netflix)

Amikor Margot megszökik saját esküvőjéről, úgy érzi, csak sodródik. Bár nem tudja még, de David és az őt övező vidám káosz segít majd megtalálni saját útját.

Walter Mitty titkos élete (Netflix)

Walter Mitty, a visszahúzódó fotókönyvtáros mindig álmodozik, hogy kiszabaduljon hétköznapjaiból, de egy kaland a való életben bebizonyítja, hősnek lenni sem egyszerű.

Firefly Lane – Szentjánosbogár lányok (Netflix)

Tully és Kate, a két jó barát megtörhetetlen barátsága tinikoruktól a negyvenes éveikig segíti őket az élet hepehupás útjain. De vajon mégis van olyan hiba, amely örökre elszakíthatja őket egymástól?

Így vagy tökéletes (Netflix)

Könyve bukása után András, a küszködő regényíró, megpróbálja meglovagolni Kata, a sikeres írónő sikereit. Vajon a szerelem a hátsó szándék ellenére is utat talál magának?

Asztrológiai útmutató összetört szíveknek

Alice csalódott és reménytelenül szingli. De miután megismerkedik egy karizmatikus asztrológussal, a csillagokban keres választ arra, hogyan találjon magához illő párt.

Dokumentumfilmek, amik feldobják a téli estéket: