8 elbűvölő új karácsonyi sorozat az elmúlt évekből a Netflixen és társain

Ünnepi hangolódásképp nézzetek meg egy szívmelengető karácsonyi sorozatot, tele fényekkel, zenével, karácsonyfával és havas tájjal. 

Utálatos karácsony (2022, Netflix)

Miután azt hazudja a szüleinek, hogy van pasija, egy szingli ápolónő kétségbeesett keresésbe kezd, hogy társat találjon magának karácsonyra – 24 nap alatt.

Karácsonyi vihar (2022, Netflix)

Sorsok fonódnak össze egy reptéren, ahol a rendkívüli időjárás összezárja az utazókat és dolgozókat, akik így kénytelenek együtt tölteni a karácsony előtti utolsó órákat.

Télapuk (2022, Disney+)

Scott Calvin hamarosan betölti a 65-öt. Ráébred, hogy nem lehet ő a Mikulás örökké, így elindul, hogy ideális utódot találjon magának, miközben felkészíti családját egy új kalandra az északi sarktól délre.

Dash és Lily (2020, Netflix)

Miközben New York a karácsonyra készül, a cinikus Dash és az optimista Lily üzeneteket váltanak egy piros füzeten keresztül és különböző próbák elé állítják egymást.

új netflix sorozatok 2023
Dash és Lily

Sólyomszem (2021, Disney+)

A Marvel új sorozatában Sólyomszemnek karácsonyra haza kell térnie a családjához. A múltból azonban felbukkan egy fenyegetés, így Sólyomszem kénytelen összeállni Kate Bishoppal.

Karácsony a családdal (2020, Netflix)

Bastian, a lecsúszott zenész letargiába zuhan, amikor a karácsonyi ünnepekre hazaérkezve néhány nem annyira kellemes meglepetés várja.

Legjobb Netflix sorozatok 2023
Karácsony a családdal

Három karácsony (2019, Netflix)

Négy lánytestvér küzd meg családi drámákkal és titkokkal három különböző korszakban, de mindig karácsonykor.

Netflix sorozatok top 10
Három karácsony

Új barát karácsonyra (2019, Netflix)

Mivel elege van a folyamatos beszólásokból, az örök szingli Johanne 24 napos pasivadászatba kezd, hogy legyen kit hazavinnie karácsonykor.

Vessetek egy pillantást az új karácsonyi filmekre is: