Színpadon elevenedik meg A kis herceg varázslatos története februárban

Minden idők egyik legkelendőbb és legtöbbet fordított könyve, A kis herceg idén ünnepli első kiadásának 80. évfordulóját. A könyv alapján létrejött, nagy sikerű színházi produkció 2024. február 14-től 18-ig Budapesten is megtekinthető.

A Broadway Entertainment Group produkciójaként létrejött, varázslatos és kiváló színdarab A kis herceg történetét eleveníti meg lenyűgöző karakterekkel, akrobatikai elemekkel és színes jelmezek kavalkádjával.

A legújabb – színházi látványosságokkal, tánccal és akrobatikával teli – színpadi adaptáció a még kevesek által ismert videomapping technológiát is alkalmazza, és szó szerint életre kelti a több generáció által kedvelt klasszikus kalandtörténetet.

A kis herceget világszerte generációk kedvelik. A regényt 250 nyelvre fordították le, és 200 millió példányt adtak el belőle, ezzel minden idők második legkelendőbb könyvévé vált.

Az előadás a budapesti Erkel Színházban lesz látható február 14. és 18. között, francia nyelven, magyar feliratozással, két felvonásban.

blank

Az 5 év alatti gyerekek felnőtt kísérőik ölében ülve követhetik az előadást, számukra a belépés ingyenes. További információk és jegyek a thelittleprincetour.eu oldalon!

Még egy izgalmas színházi produkció idén télen: