Adventi meglepetés várja a Városmajori Szabadtéri Színpad közönségét

A Városmajori Szabadtéri Színpad adventi meglepetésével idén a téli hidegben idézi meg az összetartozás melegségét, melyet a színház a változatos programkínálatával nyújt a nyári szezonban.

Játék télen-nyáron!

A Buda szívében található Városmajori Szabadtéri Színpad már az idei évad alatt is többet nyújtott csupán egy színházi élménynél: a nyári időszakban számos meglepetéssel készült, és egyes előadások előtt a nézők értékes ajándékokkal, többek között Cseles alkoholos felnőtt szörpökkel, a Monyo Brewing Sörfőzde jóvoltából craft sörökkel és alkoholmentes italokkal, valamint a Gémklub Fröccs nevű társasjátékával is gazdagabbak lehettek.

A kedves gesztusok sorát télen sem hiányolhatja a közönség: a karácsonyi ajándékkártyák mellé kétféle izgalmas társasjátékot csomagolt a Városmajori Szabadtéri Színpad a Gémklubbal együttműködve, hogy a karácsonykor együtt töltött idő igazán együtt töltött lehessen!

Színház, játék, ajándék – örök emlék!

A színház, a nézőtér a kapcsolódások színtere – ünnepi pillanat, mikor az előadás közös élményében eggyé, közönségből közösséggé kovácsolódik kicsi és nagy, idős és fiatal. És hát, mi is a közös a színházban és a társasjátékban? Kiosztott szerepek, önfeledt szórakozás, szenvedélyes küzdelem és az élmény, mellyel többek leszünk. A játék mindig része kell, hogy legyen az életünknek – akár a színházjegyünket, akár a legértékesebb lapunkat felmutatva nyerjük meg az estét.

A Városmajori Szabadtéri Színpad legfőbb küldetése pedig, hogy minőségi élményt, értékes kulturális kikapcsolódást nyújtson nézőinek. 2024-ben is gazdag programkínálattal, népszerű művészekkel és színvonalas produkciókkal találkozhat a közönség a Városmajorban.

A Városmajori Szabadtéri Színpad karácsonyi ajándékcsomagjai

Hógolyó – karácsonyi ajándékkártya

A 10 ezer forint értékű ajándékkártya megvásárlásával a Ki20tuk! című, fergeteges hangulatú partijátékban próbálhatja ki magát a család, amiben kiderül: talán nem is olyan egyszerű elszámolni 20-ig…

Hógömb – karácsonyi ajándékkártya

A 25 ezer forint értékű ajándékkártya mellé pedig az Igen? című társasjáték érdekes, beszélgetésindító kérdéseire felelhetnek a játékosok igennel vagy nemmel. És vajon mi lesz a többiek válasza?

Hasznos infók

Online vásárlásra a www.varosmajoriszinpad.jegy.hu/gift weboldalon van lehetőség november 13. és december 23. között.

Az online megvett ajándékkártyákat e-mailben kapják meg a vásárlók, a hozzájuk tartozó társasjátékok pedig a vásárlástól számított második naptól személyesen átvehetők a Gémklub belvárosi üzletében (1092 Budapest, Ráday utca 30. – bejárat a Biblia utca felől) nyitvatartási időben (hétfő–péntek: 10:00–20:00, szombat: 10:00–18:00).

Ismerjétek meg a Városmajor nem mindennapi történetét: