Karácsonyi varázsvilág nyílt a budapestiek kedvenc parkjában

Ünnepi fényben tündöklő látványosságokkal – óriás varázskerékkel, varázslatos vasutacskával, bűvös körhintával és varázsgömbbel -, háttérben a Vajdahunyad vára gyönyörű díszletével megnyitott a VarázsLiget. Gyerekprogramok és finom falatok várják a családokat január 1-ig Budapest legtündéribb ünnepi rendezvényén, a Városligetben.

Fotó: VarázsLiget

2023. december 8. és 2024. január 1. között karácsonyi díszbe öltözött mesevilágba csöppenhetnek azok a kicsik és nagyok, akik ellátogatnak a városligeti Vajdahunyad vára előtt rendezett VarázsLigetbe. A TulipánTündér Produkció és a HG Média közös szervezésű rendezvényén hétköznap és hétvégén megelevenedő varázsvilág és izgalmas gyerekprogramok fogadják a családokat.

Fotó: VarázsLiget

Játékos alkotásra hív minden nap a VarázsGömb, ahol a kicsik elkészíthetik a saját tündérszárnyaikat és varázspálcáikat. Minden nap pörög a VarázsLiget bűvös körhintája, a vállalkozó kedvűeket várja a varázslatos vasutacska és az óriás varázskerék, ahonnan megtekinthető a Vajdahunyad vára felülnézetből, és fantasztikus kilátás nyílik a Városligeti Műjégpálya és a környező terület fás-ligetes, sötétedés után pompás fényben fürdő területére.

blank
Fotó: VarázsLiget

A programkavalkád mellett finom falatokban sem lesz hiány: meleg kakaó, kürtőskalács, illatozó sült gesztenye és számos karácsonyi finomság várja a VarázsLiget látogatóit.

Bővebb infó: varazs-liget.hu

A Római Strandfürdőn is káprázatos karácsonyi birodalom vár: