6 meghitt víkendház kandallóval, ha ropogó tűz mellett pihennél meg

Az egész éves hajtás után nincs is jobb, mint megpihenni egy otthonos víkendházban távol a város zajától. A következő szálláshelyek nem csak, hogy magával ragadó atmoszférával bírnak, de mindegyikben kandalló teremt varázslatos téli hangulatot.

Maravilla

A Maravilla egy igazi kis spanyol sziget a Dunakanyar szívében. A csendes, fákkal körülvett épület elhelyezkedésének köszönhetően tökéletes kiindulópont téli túrákhoz, sétákhoz. A hatalmas panorámaterasz mellett egy privát jakuzzi várja az ide látogatókat, ahonnan a visegrádi fellegvárban is gyönyörködhettek.

2626 Nagymaros, Szamaras utca 393. | Weboldal

Fotó: maravilla.hu

Zama Forest Resort

A festői erdőben, a természet lágy ölén várnak benneteket az elképesztően hangulatosan berendezett resortok, ahol maximális kényelemben lesz részetek. A mesebeli környéken tett séták után a jakuzzival vagy dézsafürdővel ellátott házikókban melegedhettek fel.

2621 Verőce, Ótársa köz | Weboldal

Fotó: zamaforestresort.hu

Vadregényes házikó

A kinti szaunával és dézsafürdővel felszerelt önálló vendégház a végtelen természet szívében található, ahol minden biztosított a zavartalan pihenéshez. A télen is gyönyörű Mátra erdejében megbújó házikó egy teljesen felszerelt konyhával, otthonos szobákkal és egy kandallós nappalival várja a vendégeket.

3235 Mátraszentimre, Telep 4 hrsz: 032/21 | Weboldal

blank
Fotó: vadregenyeshaziko.com

Milic Vendégház

A zempléni hegyek lábánál, szemet gyönyörködtető környezetben vár a nyugalom szigeteként is jellemezhető szálláshely, ahol távol a város zajától kapcsolódhattok ki. A zimankós téli napokon egy hangulatos kandalló és egy kinti dézsafürdő gondoskodik az otthon melegéről.

3994 Pálháza, Sport utca 49. | Weboldal

blank
Fotó: Milic Vendégház Facebook

Bokorka Vendégház

A noszvaji vendégház a Bükki Nemzeti Parktól egy karnyújtásnyira várja azokat, akik kiszakadnának a mindennapi mókuskerékből, és maximális nyugalomban töltődnének fel. A Síkfőkút hegyoldalában, az erdők tövében, a mesebeli tájban gyönyörködve élvezhetitek a kandalló ropogását a hideg téli estéken.

3325 Noszvaj, Cseres utca 25. | Weboldal

blank
Fotó: bokorkavendeghaz.hu

Csipke Somló

A szőlőültetvényekkel körülölelt kisház egy apró mézeskalács-házikó hangulatát kelti, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a hegy tetején magasodó bazaltorgonákra. A Somlóhegy központjában található szálláshely tökéletes választás egy pihentető, vagy akár egy kirándulós utazáshoz.

8481 Somlóvásárhely, hrsz. 1634 | Weboldal

blank
Fotó: Csipke Somló Facebook

Fedezzétek fel a Somló-hegy csodáit: