Bulivillamossal ünnepel novemberben a 150 éves Budapest

Tavaly a Nagykörúton, a 4-6-os villamos vonalán közlekedett a méltán nagy népszerűségnek örvendő bulivillamos, mely Budapest 150. születésnapján is munkába áll novemberben.

Fotó: Kapunics Gréta/budapestbrand.hu

Budapest 150. születésnapja alkalmából a számtalan meglepetés mellett az egyik, hogy újra elindul a bulivillamos. A tavaly a 4-6-os vonalán közlekedő villamosokkal ellentétben idén a 49-es villamos alakul bulivillamossá, ahol ezúttal is DJ-szettet hallgatva táncolhatunk és élvezhetjük Budapest legszebb részeit és látványát.

A város egyik legkülönlegesebb, mozgó bulihelyszíne november 16-án, 17-én és 18-án a délutáni és esti órákban, 17 és 23 óra között járja majd a várost Kelenföld és a Deák Ferenc tér között. Az esténként közlekedő bulivillamosra regisztrációt követően az ÉnBudapestem applikációban lehet jegyet váltani, de itt találjátok majd a villamos pontos menetrendjét is.

A főváros 150. születésnapja alkalmából számtalan ingyenes programon vehettek majd részt, melyről a Facebook-eseménynél ide kattintva és a weboldalukon ezen a linken találtok további információt.

Ha októberre is kerestek ingyenes programot: