12 kihagyhatatlan új romantikus sorozat 2023-ban a Netflixen és társain őszi-téli bekuckózáshoz

Összegyűjtöttünk nektek egy tucat olyan nagyszerű, romantikus sorozatot, amik 2022-ben és 2023-ban indultak és elérhetőek magyar nyelven vagy felirattal a streamingszolgáltatóknál (Netflix, Apple TV+, Amazon Prime).

Zoë Saldana A nulláról kezdve c. sorozatban

Egy tökéletes történet (2023, Netflix)

Amikor Margot megszökik saját esküvőjéről, úgy érzi, csak sodródik. Bár nem tudja még, de David és az őt övező vidám káosz segít majd megtalálni saját útját.

Szigorúan barátság (2023, Apple TV+)

Seth Rogen és Rose Byrne főszereplésével két, a középkorúság felé közeledő embert ismerünk meg, akik hosszú eltávolodást követően újra felveszik egymással a kapcsolatot. Szigorúan csak baráti értelemben. Ahogy barátságuk egyre nagyobb teret követel, az életük fegetegesen vicces módon kibillen a megszökött kerékvágásból.

Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet (2023, Netflix)

A „Bridgerton” világában játszódó sorozatban a fiatal Sarolta és György, angol király házasságával epikus szerelmi történet veszi kezdetét, amely átformálja az arisztokráciát.

Azok a 90-es évek show (2023, Netflix)

Kitty és Red Forman tinédzserek újabb generációját szállásolja el a pincéjében, amikor az unokájuk, Leila úgy dönt, Wisconsinban tölti a nyarat.

Fülig beléd zúgtam (2022, Netflix)

A felnőtté válásról szóló sorozatban Charlie és Nick rájön, hogy barátságukból több is lehet, miközben igyekeznek megtalálni helyüket az iskolában és a szerelemben.

2023 sorozatok netflix

A nyár, amikor megszépültem (2022, Amazon Prime)

Belly Conklin hamarosan betölti a 16. életévét, és kedvenc helyére, a Cousins Beach-re tart, hogy saját családjával és a Fisher családdal töltse a nyarat. Belly sokat nőtt az elmúlt évben, és úgy érzi, hogy ez a nyár más lesz, mint az összes korábbi. A Nyár, amikor megszépültem Jenny Han könyvén alapul, aki a sorozat alkotója és főproducere.

blank

Egy másik énem (2022, Netflix)

Három barát egy tengerparti városba érkezik, ahol kapcsolatba kerülnek spirituális énjükkel, és hirtelen szembesülnek családjuk múltbéli, feldolgozatlan traumáival.

legjobb sorozatok 2023

A császárné (2022, Netflix)

Amikor a lázadó Sisi beleszeret Ferenc József császárba, és mindenki meglepetésére sor kerül az eljegyzésre is, intrikák és hatalmi harcok várják a bécsi udvarban.

Huszonöt, huszonegy (2022, Netflix)

Abban a korban, amikor az álmok elérhetetlennek tűnnek, a tizenéves vívónak nagy álmai vannak, és megismer egy szorgalmas fiatalembert, aki újjá akarja építeni az életét.

legjobb romantikus sorozatok 2023 netflix

Az összetört szívek gimije (2022, Netflix)

Egy lázító falfestmény leleplezi a titkos kapcsolatokat a Hartley Gimnáziumban. Az alkotó, Amerie, kitaszítottá válik, és meg kell megbirkóznia a csúf következményekkel.

Újra szingli (2022, Netflix)

A 40-es éveiben járó New York-i ingatlanügynököt sokként éri, amikor régóta meglévő pasija elköltözik tőle. Most kénytelen szembenézni az újrakezdéssel és a randizással.

legjobb romantikus sorozatok netflix 2023

A nulláról kezdve (2022, Netflix)

Egy művész beleszeret egy séfbe Olaszországban, majd sorsdöntő, kultúrákon és kontinenseken átívelő utazás kezdődik, szerelemmel, veszteséggel, kitartással és reménnyel.

További szuper romantikus sorozatokat találhatsz korábbi cikkünkben: