Természetközeli kikapcsolódásra invitálnak hazánk különleges szálláshelyei

A Treehouses zavartalan kikapcsolódást nyújtó szálláshelyeivel két helyszínen, a Balaton-felvidék apró, de annál gyönyörűbb településén és a Kánya-patak festői szépségű völgyében találkozhatunk.

Ideális választás pároknak

Kapolcson hat, Noszvajon pedig nyolc, egyaránt a természet ölelésében megbújó faházra bukkanhatunk, melyek a teljes kényelem mellett privát jakuzzival és lenyűgöző kilátással várják a rohanó hétköznapokból kiszakadni vágyó párokat.

Ezeken a helyszíneken valóban gondtalanul élvezhetik az itt megszálló párok egymás társaságát, hiszen a 14 faház kialakításánál külön figyeltek arra, hogy megfelelő távolságra legyenek egymástól, így biztosítva a privát szférát.

Teljes nyugalom a Balaton-felvidék lankáin

Kapolcs és Vigántpetend határán találhatunk rá az eldugott, mégis könnyedén megközelíthető TreeHouses Szikláira, amelyek a természettel összefonódva kerültek kialakításra, a Hello Wood kreatív csapatának jóvoltából.

A sziklának álcázott szállásokat kifejezetten két főre tervezték, és úgy alakították ki, hogy mindent megtaláljunk benne, amire csak szükségünk lehet az itt eltöltött idő alatt.

Az otthonosan kialakított hálószoba, fürdőszoba, konyha és teakonyha mellett a teraszon egy privát, szabadtéri pezsgőfürdő, a fürdőszobában pedig panorámás infraszauna biztosítja a teljes feltöltődést, a lehető legtávolabb a város zajától.

blank

Vidéki romantika a lombok között

Azok, akik az erdőben szeretnének feltöltődni, a Bükk-hegység lábánál fekvő település határában, Noszvajon bukkanhatnak rá a fák lombjai között megbúvó épületekre, amelyek cölöpökön nyújtóznak a magasba.

blank

Jelenleg négy, saját terasszal és szabadtéri jakuzzival felszerelt lombház, két tetőteraszos pezsgőfürdőzésre invitáló Kilátótorony 10 méter magasan, valamint további két, panorámás infraszaunával ellátott, egyedi kialakítású Cabin várja a kikapcsolódni vágyó párokat.

A felhőtlen pihenés után érdemes Noszvaj és a környékbeli vidék felfedezésére indulni, amihez a Treehouses elektromos kerékpárokat is díjmentesen biztosít nektek.

blank

Finom falatok az ajtónál

A pihenéshez nagy mértékben hozzájárul a mindkét helyszínen a foglaláshoz tartozó, reggel 8 órakor az ajtónkhoz érkező Breakfast Box. A bőségesen megpakolt kosár friss pékárut, zöldséget, gyümölcsöt, smoothie-t, narancslevet, sajtokat, felvágottakat, mártogatósokat, pékárukat, valamint teát és kávét tartalmaz, így kellő energiával indulhatunk neki az új napnak.

Mindezen felül házhoz rendelhetünk különféle kétszemélyes hidegtálakat, ami jóleső, kiadós vacsorát biztosít, de ebédről sem muszáj gondoskodnunk, ha éppen nem szeretnénk. A Treehouses szálláshelyei az év minden napján nyitva állnak a kikapcsolódni vágyóknak, foglalni pedig az alábbi linkre kattintva van lehetőségetek.

További varázslatos szálláshelyek Balatoni panorámával: