Ingyenes sörfesztivál vár Kőbányán a hétvégén: Jön az első Hoptoberfest!

Több, mint 30 különböző kraftsörrel, koncertekkel és családi programokkal várják az érdeklődőket az első HOPTOBERFEST sörfesztiválon szeptember 22-24. között.

Mi is az a Hoptoberfest?

A Hoptoberfest olyan, mint egy oktoberfest, de van benne kraft! Az oktoberfesthez hasonlóan lesz sörsátor, bajor kolbász, bajor perec, 1 literes fesztiválkorsó. A fesztivál hivatalos söre egy tradicionális Helles típusú lager sör, amit a fesztivál alatt 990 Ft/liter áron lehet megvásárolni.

A péntektől vasárnapig tartó sörfesztiválnak a HopTop kisüzemi sörfőzde új kőbányai üzeme ad otthont, így a háromnapos rendezvény egyben hivatalos megnyitóünnepség és születésnapi buli is.

Ingyenes sörgyárlátogatás & koncertek

Az oktoberfest magával ragadó hangulata mellett az ország legújabb sörfőzdéje és taproomja is megnyitja kapuit a résztvevők előtt, sőt, ingyenes sörgyárlátogatásra is jelentkezhetünk, amely során megismerhetjük a kisüzemi sörök készítésének titkait.

Regisztráció a főzdetúrára >>

A háromnapos sörfesztivál ideje alatt ingyenesen látogathatóak a koncertek is. Pénteken fellép a Melody Maker és a Candymen Duo, szombaton az Acoustic Melone és a Nehézlemez Műhely, illetve a hagyományos sramli kedvelőinek a Tarianer Spitzbuam húzza a talpalávalót.

Nézzétek meg a Hoptoberfest beharangozó videóját itt:

További részletekért látogassatok el a Hoptoberfest weboldalára >>