Népszerű hazai előadók adnak ingyenes koncertet a Lánchíd Fesztiválon szeptemberben

Egyedülálló, „all stars” művészcsapat áll össze egyetlen estére, szeptember 16-án, a Lánchíd Fesztivál ingyenes koncertjén. A legnépszerűbb hazai kedvencekkel találkozhatunk ezen az estén, akik ritkán vagy talán sosem álltak még együtt, egy színpadon.

Fotó: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Budapestről számos dal született már: klasszikus és modern, vidám és szomorú, gyors és lassú verzióban, mindenféle hangszerelésben és stílusban. Egyvalami azonban közös bennük, maga a város – Buda és Pest -, melynek partjait és lakóit az ország első állandó Duna-hídja, a Lánchíd köti össze.

Szeptember 16-án a 19:30-kor kezdődő ingyenes koncertek házigazdája Szabó Simon színész-műsorvezető lesz, a fellépők előtt pedig Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere köszönti majd a közönséget.

Előadói és zenei sokszínűség

A szervező Budapest Brand a sokszínűséggel mindenkit szeretne megszólítani, aki csak a városban van: budapestieket, külföldi turistákat, vidékről érkező látogatókat és átutazóban lévő vándorokat egyaránt.

Vecsei H. Miklós és Beck Zoli (Fotó: Fejér Boróka)

A line-upban olyan művészekkel találkozhatunk, mint Nagy Ervin, Péterfy Bori, Dés László, az Irie Maffia, Vecsei H. Miklós, Beck Zoli, Lábas Viki, Pásztor Anna, de színpadra lép majd ezen az estén Király Viktor, Balla Eszter, Kollár-Klemencz László, Deniz, Orsovai Reni, a Random Trip, Quartzbox, Bocskor Bíborka, Farkas Izsák, Radics Gigi, a Sör és Fű, Ham Ko Ham, a Hősök, Wunderlich József és Ember Márk is.

Ingyenes, napközbeni programok

A Clark Ádám téri koncertek előtt és után DJ szórakoztatja a közönséget, a pesti alsó rakparton 10-től 18 óráig pedig a Főváros jóvoltából ingyenes gyerekprogramok és Lánchíd történeti kiállítás vár mindenkit, a Valyo állandó programjai mellett. Az ÉnBudapestem applikáció hoszteszei is várnak minden érdeklődőt az online kedvezménykártya lehetőségeivel kapcsolatban.

Még több információt a programokról ide kattintva találtok.

Ha további ingyenes programokat kerestek szeptemberre: