Egy este erejéig ismét izgalmas programokkal várnak az állatkertek országszerte

A hagyományokhoz híven augusztus utolsó péntekjén éjszakába nyúló nyitvatartással, izgalmas programokkal és különleges hangulattal várják látogatóikat az állatkertek országszerte.

Fotó: Fővárosi Állat- és Növénykert Facebook-oldala

Idén augusztus 25-én, a hónap utolsó péntekjén kerül megrendezésre az évek óta nagy népszerűségnek örvendő Állatkertek Éjszakája. Ezen a napon hosszabb nyitvatartással, telis-tele különleges programokkal, érdekességekkel és éjszakai látványosságokkal várják országszerte az érdeklődőket.

A nappal is különleges, éjszaka azonban az egészen más arcukat mutató állatkertek kicsik és nagyok számára is tartogatnak izgalmakat. A Fővárosi Állat- és Növénykertben többek között elefánttréning, perzsa leopárd látványetetés, kígyósimogató, botanikai előadás, sőt mi több, egész estés fényvarázslat közepette élvezhetitek majd a programokat.

A Fővárosi Állat- és Növénykerten kívül további 15 helyszín csatlakozott az Állatkertek Éjszakájához, egytől egyig színes programokat kínálva egyetlen estére.

A 2023-as Állatkertek Éjszakájának helyszínei a következők lesznek:

Az egyes állatkertek neveire kattintva további információkat találhattok a részletes programokról, illetve a jegyárakról.

A következő hétvége sem telhet el kihagyhatatlan program nélkül: