Új élményekkel vár minden borrajongót a Budapest Borfesztivál

Több, mint 30 év tapasztalat, minden évben több tízezer látogató, a legkiválóbb hazai borászatok és prémium fogások a lehető legimpozánsabb környezetben: ez a Budapest Borfesztivál.

„Ugye találkozunk a Borfesztiválon?” – kérdezik egymástól barátok, ismerősök és kollégák. A Budapest Borfesztivál népszerűségének, különlegességének köszönhetően a válasz mindig ugyanaz: persze, igen!

Mert ez a reakciója mindazoknak, akik egyszer már ellátogattak Európa egyik legszebb, legimpozánsabb környezetben megrendezett borfesztiváljára. A 32. Budapest Borfesztivál idén szeptember 7. és 10. között kerül megrendezésre a gyönyörű Budavári Palota teraszain, káprázatos dunai panorámával a háttérben.

Szem előtt tartva a vendégek igényeit, idén exkluzív újdonságokkal készül az esemény, hogy évről évre új élményeket adhasson.

Interaktív programok és exkluzív élmények

2023-ban is kiemelt figyelmet kap a borfogyasztók borkulturális ismereteinek bővítése, amely különböző, új interaktív programok keretében valósul meg a VinAgora & Kóstolom Interaktív Bortér sátorban.

blank

Kétségtelen, hogy az egyik legnagyobb újdonság a VIP-terasz lesz, mely idén megnyílik a nagyközönség számára is, valamint a vasárnap debütáló Sunday Brunch a legelegánsabb programok részét fogja képezni.

Tavaly Észak-Amerika borai mutatkoztak be, idén pedig Dél-Amerika borkultúráját ízlelhetik meg a külföldi borok szerelmesei Uruguay, Argentína, Chile és Brazília képviseletében.

blank

Már csak alig néhány hét, és ismét kitárják a Budavári Palota legszebb kapuit a borkedvelők nagy örömére. Ha ti sem szeretnétek lemaradni erről a különleges élményről, az eseményről további információkat és a jegyvásárlási lehetőségeket ide kattintva találjátok.

A borkóstolók előtt érdemes kipróbálni a Budavári Palotanegyed legújabb kávézóját: