Felejthetetlen látvánnyal vár augusztus 20-án a Romkert panorámaterasza

Kétség sem fér hozzá, a budapesti tűzijáték nemzetközi szinten is kiemelkedő, éppen ezért várják oly sokan, mivel is készülnek idén a szervezők.

A pompás fények és látványos alakzatok összjátéka minden évben tízezreket vonz a fővárosba. A legendás show-ra nem csak vidékről, de külföldről is rengetegen érkeznek, a látogatók pedig elsősorban a Duna-parton, illetve a Gellért-hegyen keresik a jobbnál jobb helyeket.

Nem véletlen hát, hogy a legnépszerűbb helyszíneken óriási tömeg verődik össze, mely kifejezetten kényelmetlen tud lenni, ha nyugodt környezetben tekintenétek meg a Szent István-napi műsort. Erre a problémára kínál megoldást Budapest kedvenc szabadtéri szórakozóhelye, a Romkert.

Európai TOP színvonal a Gellért-hegy lábánál

A friss és fiatalos lendülettel újraálmodott Romkertet a Gellért-hegy lábánál, közvetlenül a Duna mellett találjuk. A lenyűgöző miliő már önmagában vonzó, az igazi meglepetés mégis akkor ér minket, mikor belépünk a bejáraton.

Az eseménynek helyszínt adó panorámaterasz olyan elhelyezkedéssel büszkélkedhet, amely Budapest egyik legcsodálatosabb kilátását nyújtja. Ha igazán különleges, extravagáns helyszínről tekintenétek meg a tűzijátékot, szívből ajánljuk nektek a Romkertet!

Tökéletes helyszín, korlátlan prosecco – kell ennél több?

A lenyűgöző kilátás viszont még nem minden! A szervezők egy egyszeri, visszautasíthatatlan ajánlattal is kedveskednek a látogatóknak: a megfelelő belépőjegy megváltásával korlátlan prosecco fogyasztással várják a vendégeket. Finom pezsgő, tökéletes kilátás a tűzijátékra, kell ennél több egy örökre emlékezetes éjszakához?

blank

Nem érdemes sokat töprengeni

Az már nem is lehet kérdés, hol érdemes idén augusztus 20-án élvezni a gyönyörű műsort. Ha felejthetetlen élménnyé varázsolnátok ezt az éjszakát, ne hagyjátok ki a Romkert ajánlatát, hogy a hegy lábánál, a panorámateraszon ünnepelhessétek az ország születésnapját!

Váltsátok meg a korlátozott számban elérhető belépők egyikét, melyeket ide kattintva érhettek el.

Ha további felejthetetlen programokat kerestek augusztus 20-ra: