Lenyűgöző panorámával csábít a város fölé Buda pazar tetőterasza

Az éjjel-nappal csillogó Duna, a várost körülölelő hegyek, a megejtő naplemente látványa ugyanolyan varázslatosan vonzó, mint a Sunhill Bistro & Skybar étlapja, saját cukrászdája és nemzetközi borválasztékának kínálata.

Míg lent egy nyüzsgő világváros nyúlik el, telis-tele élettel, eseménnyel és érdekességgel, fentről az élmény mindig ugyanaz: csodás panoráma és egyedülálló hangulat. Ezt az élményt fokozza a Sunhill Bisztró sajátos atmoszférájával, magával ragadó ízvilágával, minden igényt kielégítő kiszolgálásával és külön parkolójával.

Semmihez sem hasonlítható exkluzivitás fogadja itt a vendégeket, legyen szó különleges péksüteményekkel megkoronázott gazdag reggeliről, egy változatos fogásokból álló üzleti ebédről vagy egy hangulatos vacsoráról egy ellenállhatatlan római pizza társaságában.

Egyedülálló élmények a város felett

Az estékről és arról, hogy igazán emlékezetesek maradhassanak, már a Skybar gondoskodik, ahol nemcsak a terasz vagy a bár páratlan panorámájának élménye, de a hangulat is fokozódik.

blank

Táncolók forgataga, meghitt koccintás a pergola árnyékában, lazítás az exkluzív VIP-részlegben, pörgés a DJ-szettre vagy épp belefeledkezés az andalító élő zenébe – csak néhány a páratlan élmények közül. A Bisztró és a Skybar választás kérdése,

az emlékezetes gasztroélmény és kikapcsolódás ellenben garantált.

blank

A szikrázó napsütésben és a ragyogó esti fényekben italkülönlegességek számtalanját kortyolhatjátok végig, sorra kóstolhatjátok a séfek fantasztikus, kimondottan a Skybar kínálatához megálmodott ételeit, olyan különlegességekkel, mint az ízlelőbimbókat gyönyörködtető kaviár- és osztrigaválaszték.

Buda egyik legexkluzívabb helyszíne természetesen augusztus 20-án is tárt karokkal várja a páratlan élményre vágyókat. Az este alkalmával büféasztalos vacsora, ginbár és DJ-k veszik át a főszerepet, kéz a kézben a tűzijáték lenyűgöző látványával. A program Facebook-eseményét ide kattintva tudjátok elérni.

Elérhetőség:
Sunhill Bistro & Skybar
1016 Budapest, Naphegy utca 67.
Weboldal