Ingyenes programokkal, piknikkel és fényoroszlánokkal adják át a megújult Lánchidat

Augusztus 4-én átadásra kerül a Lánchíd, aminek apropóján koncertekkel, programokkal, meglepetésekkel és fényoroszlánokkal is készülnek a fővárosiaknak.

Fotó: bkk.hu

Augusztus 4-én, pénteken programokkal, koncertekkel és piknikhangulattal karöltve kerül sor a Lánchíd átadására. A 18 órakor kezdődő Lánchíd-pikniken újra a fővárosiaké lesz a híd, akik ingyenes programokkal ünnepelhetik ezt a sokat várt eseményt.

A péntek éjfélig tartó programok között gyereksátor várja majd a kicsiket, ahol egy különleges Lánchíd LEGO-építményt lesz lehetőség megtekinteni. A pesti és a budai hídfőnél kihelyezett sátraknál a készlet erejéig fagyival, pereccel és limonádéval kedveskednek a piknikezőnek.

A hídfőkhöz a finom falatokon túl régi ismerősök is visszatérnek, méghozzá a megszépült kőoroszlánok személyében, akikhez két fényoroszlán is társul ezen az estén. A Budapest 150. születésnapjára elkészült hídon hangulatos utcazenével, sötétedés után díszvilágítással fokozzák majd a hangulatot, így ha igazán otthonosan szeretnétek érezni magatokat, érdemes pléddel érkeznetek.

További infókat ezen a linken a Lánchíd-piknik Facebook-eseményénél találtok.

Ha ingyenesen kapcsolódnátok ki a nyár utolsó hónapjában: