12 hangulatos kertmozi a Balatonnál, ahol egész nyáron remek filmekkel várnak

A balatoni nyaralás megkoronázásaként érdemes útba ejteni a térségben fellelhető hangulatos nyáresti kertmozik egyikét, hogy egy kellemes filmélménnyel zárhassuk a strandolással eltöltött napot. Szerencsére idén is tárt karokkal várnak a balatoni kertmozik, csak győzzünk választani!

Fövenyes Kertmozi, Balatonudvari

Friss popcornnal, hideg üdítőkkel és meleg fogadtatással vár mindenkit a retro hangulatú kertmozi, Fövenyes egyik eldugott kis utcájában. A repertoárban a mozikomplexumok legújabb filmjei szerepelnek, külön figyelve arra, hogy a kisebbek számára is vetítsenek izgalmas animációs alkotásokat, sőt, még gyermekkoncerteket is elcsíphetünk.

8242 Balatonudvari, Mozi utca 1. | Weboldal

Balaton kertmozi 2023
Fotó: Fövenyes Kertmozi Facebook

Panoráma Kertmozi, Vonyarcvashegy

A Lidó strand szomszédságában várja a filmezni vágyókat a felújított Panoráma Kertmozi, korszerűsített hangrendszerrel és a korábbinál is kényelmesebb padokkal. A filmrajongók minden nap este 9 órától mozizhatnak, a Balatontól pár méterre, hangulatos környezetben.

8314 Vonyarcvashegy, Fürdő utca 1. | Weboldal

Kertmozi balaton 2023
Fotó: Panoráma Kertmozi Vonyarcvashegy Facebook

Pont Csopak

Egy igazán hangulatos helyszínen, egy vízimalom kertjében kapott helyet a Pont Csopak, ami sokkal több, mint egy kertmozi. A kulturális központban idén is számtalan izgalmas programmal készülnek a látogatóknak, így a kertmozi mellett koncerteken és izgalmas kerekasztal-beszélgetéseken is részt vehetünk. Az aktuális programokért figyeljétek a Pont Csopak Facebook-oldalát!

8229 Csopak, Kisfaludy utca 16. | Facebook

Pont Csopak kertmozi
Fotó: Pont Csopak Facebook

Zamárdi Kertmozi

A szintén nemrégiben felújított Zamárdi Kertmoziban korszerűsített Dolby Digital 5.1-es hangrendszerrel biztosítják a szórakozást egész nyáron. A mozi kutyabarát, akadálymentesített és a tökéletes moziélményhez szükséges nassolnivalókkal várja a filmrajongókat.

8621 Zamárdi, Kossuth Lajos utca 14. | Facebook

Zamárdi Kertmozi
Fotó: Zamárdi Kertmozi Facebook

Balatonakali Kertmozi

A Balatonakali Művelődési Ház udvarán található hangulatos kertmoziban június közepétől augusztus végéig minden este 21 órától várják a nézőket. A műsorban leginkább premierfilmek szerepelnek, így a Balaton-parton nyaralva sem kell lemaradni a legújabb sikerekről.

8243 Balatonakali, Petőfi Sándor utca 2. | Weboldal

Balatonakali Kertmozi
Fotó: Balatonakali Kertmozi Facebook

Csopak Forrás Kertmozi

Csopakon egy másik helyszínen is kertmozizhatunk, a Forrás utca 1. szám alatt. Filmeket egész nyáron este 9 órától vetítenek, a szokásos széken ülős filmnézés mellett pedig náluk még az autós mozizásra is van lehetőségetek. A kellemes balatoni retro hangulat már úgyis adott.

8229 Csopak, Forrás utca 1. | Weboldal

blank
Fotó: Csopak Forrás Kertmozi Facebook

Balatonlelle Kertmozi

A Balatonlelle Kertmozi fedett nézőterének köszönhetően a vetítéseket minden este (akár több időpontban is), időjárástól függetlenül megtartják. A kertmozi ötvözi a multiplex mozikban megismert digitális vetítést és hangtechnikát az igazi retro balatoni kertmozihangulattal, és nem utolsó sorban mindig friss filmkínálattal várják a filmrajongókat.

8638 Balatonlelle, Hortenzia utca 1. | Weboldal

blank
Fotó: Balatonlelle Kertmozi Facebook

Szigeti Kertmozi, Révfülöp

Révfülöp legszebb strandján sem maradunk ki a kertmozizás élményéből, a Szigeti Kertmozi jóvoltából. Ahogy a legtöbb helyen, úgy itt is sötétedés után, 9 órától vetítik a legújabb filmremekeket, hangulatos környezetben.

8253 Révfülöp, Sziget utca 3. | Weboldal

blank
Fotó: Szigeti Kertmozi Révfülöp Facebook

Ancsika Kertmozi és Kultkert, Balatonszemes

A balatonszemesi Ancsika Kertmozi és Kultkert nézőtere és vászna is fedett, ezért még esőben sem maradnak el a vetítések, sőt, párnát és plédet is biztosítanak a filmnézéshez, ingyenesen. Így teljes kényelemben élvezhetitek a legújabb filmes alkotásokat.

8636 Balatonszemes, Kossuth Lajos utca 2. | Weboldal

blank
Fotó: Ancsika Kertmozi és Kultkert – Balatonszemes Facebook

Nekem a Balaton, Balatonakarattya

A heti rendszerességű, ingyenes élőzenés koncertek, beszélgetős estek, standup előadások és további izgalmas programok mellett kertmozival is kedveskedik nektek a balatonakarattyai Nekem a Balaton. Hétfőnként a közös filmnézés kerül főszerepbe, amit hangulatos környezetben, a szabad ég alatt tehetünk meg. Az aktuális filmekért keressétek a Nekem a Balaton Facebook-oldalát.

8172 Balatonakarattya, Bercsényi lejáró | Facebook

blank
Fotó: Nekem a Balaton Facebook

Bánya Kert, Salföld

A Káli-medencében megbújó Bánya Kertben egész nyáron izgalmas programokkal kedveskednek nektek, melyek között a kertmozi is helyet kapott. Idén többek között a Macskafogó és a Rossz versek is szerepel a repertoárban, de a részletes programtervért látogassatok el a Bánya Kert Facebook-oldalára.

Weboldal >>

blank
Fotó: BÁNYA KERT Facebook

Stég, Kisapáti

Idén júliusban egy egyhetes közösségi építőtábor keretében többfunkciós közösségi tér született Kisapátiban, ami többek között egy szabadtéri mozit is magába foglal. A Stég névre keresztelt építményegyüttes gyönyörű balatoni környezetben kapott helyet, és a jövőben izgalmas közösségépítő eseményeknek szolgál majd otthonául.

Facebook >>

blank
Fotó: Kelemen Gergő Photography

További szuper programok a Balatonnál idén nyáron: