Pazar kilátás és innovatív gasztronómia találkozik a Tihanyi-félsziget rejtett ékszerdobozában

A kikapcsolódás legmagasabb fokával és a francia Riviérát megidéző hangulattal kecsegtet a Plage18, a Tihanyi-félsziget féltve őrzött ékszerdoboza.

Klasszikus konyha, innovatív csavarral

Az exkluzív strandétterem 2018 óta ejti rabul a nyüzsgő tömegektől elvonulni vágyó vendégek szívét, köszönhetően visszafogott eleganciájának, a pazar kiszolgálásnak és a minden szegletéből elénk táruló balatoni panorámának.

A konyha a klasszikus európai gasztronómia innovatív vonalán mozog, ahol a legfinomabb alapanyagok és az egyszerűségre törekvés olyan fogásokban találkozik, mint a fügechutneyval és brióssal kínált kacsamáj terrine vagy a kókuszos-mentás hideg eperkrémleves.

blank

Természetesen gluténmentes és vegán opciók is rendelkezésre állnak, így mindenki talál az ínyére való falatokat.

Aktív kikapcsolódás, balatoni panorámával

Kicsit közelebb ballagva a csillogó habokhoz valódi földi paradicsom vár, selymes pázsittal, homokos partszakasszal, strandtörülközővel, napágyakkal, gazebo- és SUP-bérlési lehetőséggel, illetve teljes körű étel- és italszervizzel, ha legszívesebben fél lábbal a vízben állva habzsolnátok az életet.

Válasszátok az éttermi élvezeteket vagy a parti örömöket, a felhőtlen nyugalmat árasztó Plage18-ból garantáltan feltöltődve fogtok távozni!

Plage18
8237 Tihany, Kenderföld út 18.
plage18info@gmail.com
+36 30 590 2784
plage18.hu

További zseniális gasztrohelyek a Balaton északi partján: