Kellemes, természetközeli pihenésre invitálnak a Balaton-felvidék különleges faházai

Kevés ideálisabb helyszínt találhatunk a Balaton-felvidéken a TreeHouses Kapolcs különleges kialakítású romantikus faházainál, amelyek zavartalan kikapcsolódásra invitálnak.

Nyugalom szigete a Balaton-felvidék lankáin

Ha kiszakadnátok néhány napra a rohanó hétköznapok szürkeségéből, akkor érdemes a két apró balatoni település, Kapolcs és Vigántpetend határa felé vennetek az irányt. Itt találhatóak ugyanis az eldugott, mégis könnyedén megközelíthető TreeHouses Sziklái, amelyek a természettel összefonódva kerültek kialakításra, a Hello Wood kreatív csapatának jóvoltából.

A sokszög formájú faházak hallótávolságon kívül helyezkednek el egymástól, hogy a vendégek nyugalmát csak a természet apró zörejei törjék meg időközönként. A sziklának álcázott szállásokat kifejezetten két főre tervezték, és minden megtalálható bennük, amire csak szükségünk lehet az itt eltöltött idő alatt.

blank

Teljes kikapcsolódás, privát környezetben

A modern, mégis otthonosan kialakított hálószoba, fürdőszoba, konyha és teakonyha mellett a teraszon egy privát, szabadtéri pezsgőfürdő, a fürdőszobában pedig panorámás infraszauna biztosítja a teljes feltöltődést.

Amennyiben a fürdőzés közepette megéheznénk, házhoz rendelhetjük a kétszemélyes hidegtálat, ami jóleső, kiadós vacsorát biztosít. Ebédre olaszos ízek közül választhatunk, a reggeli pedig 8 órakor, egy kosárban érkezik majd az ajtónk elé.

blank

Finom falatok is járnak a pihenés mellé

A bőségesen megpakolt, mégis egészséges Breakfast Box friss pékárut, zöldséget, gyümölcsöt, smoothie-t, narancslevet, sajtokat, felvágottakat, mártogatósokat, pékárukat, valamint teát és kávét tartalmaz, így kellő energiával indulhatunk neki az új napnak.

A zavartalan kikapcsolódás után pedig már nincs más dolgunk, mint nyakunkba venni a környék látnivalóit, a Balaton partját, a veszprémi várat vagy épp Tihanyt, hogy csak néhányat említsünk a megannyi lehetőség közül.

TreeHouses Kapolcs
8294 Vigántpetend, Csórompuszta
kapolcs.treehouses.hu

Fedezzétek fel a Balaton varázslatos apró falvait: