Ingyenes koncertsorozattal ünnepli születésnapját a Dürer Kert

Kerek évfordulót ünnepel a főváros kulturális életének meghatározó helyszíne, a sokunk által méltán szeretett Dürer Kert.

Fotó: Dürer Kert Facebook-oldala

Kerek évfordulóhoz érkezett az Ajtósi Dürer sorról néhány évvel ezelőtt a Kopaszi-gát szomszédságában található BudaPartra költözött Dürer Kert. Az elmúlt 15 év közös élményeit, eseményeit és emlékeit most pedig ingyenes születésnapi koncertsorozattal szeretnék megünnepli közönségükkel.

A közös ünnepléshez számos elismert zenekar és előadó is csatlakozott, akik a Kertszínpadon, eső esetén pedig a Nagyteremben adják majd ingyenes koncertjüket.

A koncertsorozat keretében június 30-án az Európa Kiadó, július 1-én a Hétköznapi Csalódások lemezbemutatójára és a Bebukottak zenekar koncertjére számíthattok. Július 6-án Saiid és vendége a Mulató Aztékok, július 7-én az Óperentzia és a microdosemike⁣⁣, július 8-án pedig a VHK és The Devil’s Trade lép majd a Kertszínpadra.

Hogy biztosan az első sorokból integethessetek kedvenc zenekarotoknak, érdemes lesz időben érkezni, mert a hely befogadóképessége limitált.

Bővebb információt és a koncertek kezdési időpontjait a Facebook-eseménynél találjátok.

Ha a pénteki koncert után hétvégére is kerestek programokat Budapesten: