6 idilli vízközeli szálláshely hangulatos nyári, belföldi utazásokhoz

A hőmérséklet és a napsütéses órák növekedésével egyre sürgetőbbé válik a nyári utazások megtervezése, a tökéletes szállás kiválasztásánál pedig fontos szempont lehet, hogy hűsítő csobbanással kezdhessétek a napot.

Pitypang Vendégház

Kiskunfélegyházától nem messze bújik meg a hangulatos szálláshely, ahol egy pazar dézsafürdő és egy szauna gondoskodik a megfáradt utazók kényelméről egy hosszú nap után. A végtelenül hangulatos belsőtér mellett, a természet közelsége, a rendezett és ligetes hatalmas kert, illetve a nyugalmas tópart teszi igazán felejthetetlenné az itt töltött időt. Azok sem maradnak program nélkül, akik a parton lustálkodás helyett az aktív pihenést preferálják, hiszen a környéken számos séta-és túraútvonal is található.

6100 Kiskunfélegyháza, III. körzet Tanya 151. | Weboldal

Fotó: Pitypang Vendégház Facebook

Nyírjesi házikó

Palócföld szívében, a Cserhát lábánál található, egyedi tervezésű, panorámás szálláshely garantáltan elrabolja minden természetkedvelő szívét. Az erdő szélén fekvő, privát kerttel, dézsafürdővel és túrakerékpárokkal felszerelt házikó tökéletes választás, hogyha a friss levegőn töltődnétek fel.

2660 Balassagyarmat | Weboldal

blank
Fotó: Nyírjesi házikó Facebook

Pósteleki Vendégház

A közvetlen tóparti szálláshely a Körösök szívében várja azokat, akik a természet lágy ölén, az erdő szélén pihennének meg. A házhoz tartozó vízparti homokozó, gyermekmedence, hatalmas kert és forró dézsa gondoskodik arról, hogy mindenki számára emlékezetes maradjon az itt töltött idő.

5623 Békéscsaba, Gerla Tanya 2078. | Weboldal

blank
Fotó: nyugalomszigetei.hu

Aranykert Apartmanok Vének

Győrtől nem messze, csupán pár perc sétára a Duna-parttól állnak az ízlésesen berendezett, kisállatbarát apartmanok, közvetlen kapcsolattal az Aranykert Öko-Fürdőtóval. A festői környéket mindenképpen érdemes felfedezni, amihez használhatjátok a szálláson található kerékpárokat is.

9062 Vének, Petőfi utca 1/B. | Weboldal

blank
Fotó: Aranykert Apartmanok Vének Facebook

Grafit Kabin

A letisztult belsővel rendelkező, modern A-frame típusú ház Nagykanizsa szélén, de a város zajától távoli Csónakázó-tó mellett fekszik és ötszáz hektáron elterülő erdő öleli. Különlegessége a galérián kialakított relaxációs háló, a teraszon elhelyezett panorámás jakuzzi, valamint a napfényes nyitott terek.

8800 Nagykanizsa, Rizling utca 2. | Weboldal

blank
Fotó: Grafit Kabin Facebook

Fodor Apartman

A Holt-Körös partján található apartman saját vízparttal és horgászstéggel rendelkezik, a házat pedig egy fedett terasz öleli körbe, ami tökéletes a közös sütögetésekhez. A folyóra nyíló kilátás mellett külön bónusz, hogy nincs közvetlen szomszéd, így tényleg semmi és senki nem zavarhatja meg a pihenést.

5540 Szarvas, Mótyó Zug | Weboldal

blank
Fotó: Fodor Apartman

Ha még több szállást megnéznél: