Egy napra a New York Palotába költöznek a Badacsony legfinomabb borai

Már javában zajlanak az előkészületek a Badacsony New Yorkban esemény kapcsán, mely immár tizenkettedik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten, a patinás New York Palota Róma termében.

Fotó: Tourinform Badacsony Facebook-oldala

A Badacsonyi Turisztikai és Borút Egyesület koordinálásával, valamint a badacsonyi borászok aktív közreműködésével április 22-én megrendezésre kerülő eseményen közel 40 badacsonyi borászat, több mint 180 korlátlanul kóstolható izgalmas és egyedi bora várja a vendégeket.

A rendezvényt számtalan élményprogram, helyi turisztikai és gasztronómiai kiállító, illetve egy izgalmas mesterkurzus is színesíti majd, mely minden bizonnyal a Badacsony New Yorkban egyik várva-várt csúcspontja lesz.

Fotó: Tourinform Badacsony Facebook-oldala

Badacsony New Yorkban – 2023. április 22. – New York Palota

A kihagyhatatlan, 16 órai kezdetű program keretén belül ugyanis a BorSchola alapítója és vezetője, a Magyar Bor Akadémia tagja, Dr. Csizmadia András által a vakkóstolás során kiválasztott legjobb borokhoz Wolf András, a New York Kávéház, A Séf Asztala és a Gundel Étterem executive séfje fogja elkészíteni a hozzájuk leginkább illő fogásokat.

Remek alkalom ez minden bor- és gasztronómia szerető számára, hogy a borokon és ételeken keresztül közelebbről ismerje meg a páratlan adottságairól világszerte ismert Badacsonyi borvidéket, illetve az itt készült kiváló borokat.

blank
Fotó: Tourinform Badacsony Facebook-oldala

Ha nem szeretnétek lemaradni az élményről, a rendezvényre, akárcsak a mesterkurzusra április 21. éjfélig tudtok ide kattintva elővételben jegyet vásárolni. Jegyvásárlásra korlátozott számban a helyszínen is lesz lehetőség.

Badacsony New Yorkban
Időpont: 2023. április 22. (szombat)
Helyszín: 1073 Budapest, Erzsébet körút 9. New York Palace, Róma terem
Facebook-esemény

Ha a Balaton zamatait tavaszi gasztrotúra keretében is megízlelnétek: